Sziasztok!
Fiatal, értelmes és potens pasiként csatlakoznék a mai napon egy párhoz! Ha szívesen kalandoznátok ma, akkor keressetek bizalommal!
Győr és 100 km-es körzetében keresgélek.
Szép napot mindenkinek!
Fiatal, értelmes és potens pasiként csatlakoznék a mai napon egy párhoz! Ha szívesen kalandoznátok ma, akkor keressetek bizalommal!
Győr és 100 km-es körzetében keresgélek.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok
Helyem van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok
Hello
150/50/23 csinos partneremmel (foto tarskeresos adatlapon)
Keresünk igényes ferfit hosszútávra házibarátnak, cuckoldra stb
Nyiregyháza
Helyünk van
150/50/23 csinos partneremmel (foto tarskeresos adatlapon)
Keresünk igényes ferfit hosszútávra házibarátnak, cuckoldra stb
Nyiregyháza
Helyünk van
Átlagos/kisebb mérettel rendelkező férfit keresünk bi orális játékokra. Diszkréció, ápoltság adott és elvárt.
MI: Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
14 kerület környékén ismerkednék esténként!
Budapesten a 18 kerben vagy a kornyeken keresek holgyet kezimunkara vagy barmi masra amit meg tudunk beszelni.
Ma délután pár,közös nudis termál fürdőzés,szex,cuckold magas sportos nagy méretű pasival....swinger nudiban Heves megye
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Csajos, női fehérneműs belevaló crossdress, férfias nyitott apucikkal ismerkedne 30-40-es korosztalyból. Hely van, belvárosban, ma kora estétől.
Kereslek a profilom alapján
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Hali. 21éves fiatalos arcú, szőrtelen, igényes és nem mellesleg épeszű srácként keresnék hölgyet/párt.
Sok mindenre kapható vagyok, extrémebb dolgokba is benne vagyok bizonyos határokig. Akár az autómban! Helyem nincs utazni tudok pest megyében! Adatlapomon bővebb infó + képek!
Sok mindenre kapható vagyok, extrémebb dolgokba is benne vagyok bizonyos határokig. Akár az autómban! Helyem nincs utazni tudok pest megyében! Adatlapomon bővebb infó + képek!
Sziasztok! Valaki kalandozna ma éjszaka fiatal sráccal?

sex ma?
Csajos, női fehérneműs belevaló crossdress, férfias nyitott apucikkal ismerkedne 30-40-es korosztalyból. Hely van, belvárosban.
Sziasztok! Hölgyet keresünk, aki csatlakozna párosunkhoz. Bi beállítottság előny, de nem feltétel. Párok jelentkezését is várjuk, ahol a hölgy szívesen szopná velem közösen a férjem. Diszkréció, ápoltság adott és elvárt.
Cegléden keresek partnert bármi kellemes dologra.
Tudom, hogy senki nincs, de: Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok,
Helyem van Szentendrèn
Helyem van Szentendrèn