Sziasztok Újpest körny most valaki sexre velem?
Sziasztok!
Lányt,párt keresek Dunaujváros és környéke!
Lányt,párt keresek Dunaujváros és környéke!
Ma baszó bika? 6.ker belvárosban vagyok egy apartmanban és bizsereg a popsipuncim

Szia. Én egy kis ismerkedés után csókolnám a hölgyet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 27. kedd 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 27. kedd 13:07
Törölt felhasználó (4658958)

Hello
150/50/23 csinos partneremmel (foto tarskeresos adatlapon)
Keresünk igényes ferfit hosszútávra házibarátnak, cuckoldra stb
Nyiregyháza
Helyünk van
150/50/23 csinos partneremmel (foto tarskeresos adatlapon)
Keresünk igényes ferfit hosszútávra házibarátnak, cuckoldra stb
Nyiregyháza
Helyünk van
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos, bi uni srác vagyok,helyem van Szentendrèn
Diszkréció biztonság adott és elvárt.
Ma este biztonságos kaland?
Sportos, bi uni srác vagyok,helyem van Szentendrèn

Diszkréció biztonság adott és elvárt.
Férfi haverommal keresünk harmadiknak lányt, vagy uni fiút Budapesten. Hely ok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Reptérnél?
Dél pesten ?
Dél pesten ?
Kereslek a profilom alapján
MI: Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok!
Még mindig lenne hely szóval jelentkezzetek bátran aztán kiderül!
Szegeden tartandó szilveszteri házibuliba keresünk fiatal aktív hölgyeket akik nem riadnak vissza ha "véletlen szexbuliba" fordul át a dolog és még ilyen hozzáállású fiatal párokat is keresgélünk 18-35 életév között mivel 35-nél senki sem lesz idősebb!Női bi megengedett sőt....(lesz is rá igény smile ) ha szeretnél csatlakozni írj-írjatok!
Érdeklődni privátban!
Szóló pasikat köszönjük de nem keresünk!
Még mindig lenne hely szóval jelentkezzetek bátran aztán kiderül!
Szegeden tartandó szilveszteri házibuliba keresünk fiatal aktív hölgyeket akik nem riadnak vissza ha "véletlen szexbuliba" fordul át a dolog és még ilyen hozzáállású fiatal párokat is keresgélünk 18-35 életév között mivel 35-nél senki sem lesz idősebb!Női bi megengedett sőt....(lesz is rá igény smile ) ha szeretnél csatlakozni írj-írjatok!
Érdeklődni privátban!
Szóló pasikat köszönjük de nem keresünk!
Sziasztok! Budapesten kalandozna még valaki most?
Most baszó bika? 6.ker belvárosban vagyok egy apartmanban és bizsereg a popsipuncim
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
sziasztok nagy farkat szerető nőt keresek,vagy ilyen hölgytagú párt.
Cegléden keresek partnert bármi kellemes dologra.
Ha van esetleg egyedülálló Nő akinek szilveszterre még nincs programja és szereti a jó társaságot a forró erotikát és a nagy méretű férfiakat, ketten már vagyunk..és egy Hölgy...szóval összesen hárman...még egy Hölgyet szívesen fogadnánk

Nővel, Párral ismerkednék...
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!