Sziasztok! Igényes, nagyméretű férfiként keresnék 40-50 közötti, igényes, bisex párt. Lehetőség szerint hosszú távra.
Kereset NAGY mellu not akinek jatszhatok a melleivel. Privatba mindent megbeszelhetunk csak legyen aki komolyan gondolja. Budapesten.
Sziasztok,
Boldog új évet
Ma délután vagy este valaki ?
Helyem van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok.
Boldog új évet

Ma délután vagy este valaki ?
Helyem van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok.
Fogadnék délután Budán! Igen csak van kedvem szexelni!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Jövő héten szívesen találkoznék, hellyel rendelkező, kedves, igényes párral vagy hölggyel.
Az adatlapomon találtok több infót rólam.
Kérlek privát üzenetben keressetek, köszönöm!
Jövő héten szívesen találkoznék, hellyel rendelkező, kedves, igényes párral vagy hölggyel.
Az adatlapomon találtok több infót rólam.
Kérlek privát üzenetben keressetek, köszönöm!
Szilveszteri after együtt?
Párok vagy lány/Hölgy
Helyem van, utazni is tudok, mobilis vagyok.

After party?!?!.
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Buék

Sziasztok! Igényes, nagyméretű férfiként keresnék 40-50 közötti, igényes, bisex párt. Lehetőség szerint hosszú távra.
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék párhoz vagy akár többes buliba is! Azonnal tudok menni

Budapesten valaki most after után?
Asszonyok lányok párok ?sportos igényes kan sok sok vitaminnal keres
privi

Sziasztok! Budapesten van még fent valaki?

Sziasztok csajommal helyet keresünk szex hez valaki tudna segíteni Budapest köszönöm
20cm vagy nagyobb farokméretű igényes pasit keresünk NYÍREGYHÁZÁN igényes 150/50/23 hölgytagunk rendszeres kielégítésére
Helyünk van.
Foto a holgyről adatlapon
Helyünk van.
Foto a holgyről adatlapon
18 kerben autoban szopnek
Sziasztok!
Ma este olyan pár vagy hölgy aki találkozni is szeretne ?
Nagy méretű,nagyon igényes,jól szituált srác vagyok!
Ma este olyan pár vagy hölgy aki találkozni is szeretne ?
Nagy méretű,nagyon igényes,jól szituált srác vagyok!