Belvarosban 2 korul szivesen talakoznek Holggyel, vagy bi parral. Akar csak kukkolnek

Valaki esetleg mostansag Lanyok/Parok? Zugloban tudnek fogadni

Most repter valaki ?
Sziasztok! Van még valaki?
Jaa aztan talalkozni mar nem mertek
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 15. vasárnap 13:40
Törölt felhasználó (4318932)

Sziasztok Budapesten vagyunk az aquaworldben,és nagy intimmel rendelkező pasit keresünk ma a feleségem örömére! Ha írsz adj elérhetőséget
Lányok/ párok a reggeli órákban esetleg?

Sziasztok!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Viber, Whatsup megoldható!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Viber, Whatsup megoldható!
Hali, hètfö kèsö dèlutànra olyan szemèlyt keresek, aki szivesen megnèznè 2 pasi szopàsàt ès dugàsàt. Masztizni kötelezö közben. Hely van Vàc közelèben.
Beszàllàsra is van lehetösèg igèny esetèn.
Beszàllàsra is van lehetösèg igèny esetèn.
Ma este 10 utan valaki ? Sokmindenre nyitott vagyok
Sziasztok! Budapesten ismerkednék ma fiatal srácként, helyem van.

Fejtetőig tele lehetsz, mert már értelmezés sem megy. Olyan pasihoz jelentkeztél, aki egyedül van és feleséget keres dugni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 15. vasárnap 14:43
Törölt felhasználó (4696335)
VIP

Sziasztok írtam nektek
Ma este 8 körül a Golryba bi párhoz keresünk bi potens pasikat. Csak bit!
Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 15. vasárnap 13:40
Törölt felhasználó (4318932)

Sziasztok Budapesten vagyunk az aquaworldben,és nagy intimmel rendelkező pasit keresünk ma a feleségem örömére! Ha írsz adj elérhetőséget
Sziasztok írtam nektek
(Ez egy válasz kivancsipasika üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 15. vasárnap 12:02

sziasztok feleseget kényeztetnék a férje elott vagy vele közösen! Ha vannak itt erre nyitott párok? Hely kellene utazni tudnek!
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
sziasztok feleseget kényeztetnék a férje elott vagy vele közösen! Ha vannak itt erre nyitott párok? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!
Szentendrén illetve III. kerületben ismerkednék hölgyekkel, lányokkal ,párral. Intelligens, jókedvű, sportos pasi vagyok.
Szentendrén illetve III. kerületben ismerkednék hölgyekkel, lányokkal ,párral. Intelligens, jókedvű, sportos pasi vagyok.