Péntek reggel Maglód és környéke?
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek Cegléd környékén. Kor és alkat mellékes .
Hölgyet vagy párt keresek Cegléd környékén. Kor és alkat mellékes .
Sziasztok most 7végén raérö pár van-e itt ahol a férjet izgatná ha elotte vagy vele kozosen dugnak meg a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
50+os,családos pasiként,kölcsönös szimpátia alapján keresek,hasonló korú,lehetőleg családos hölgyet.
Ducik előnyben. Diszkréció adott,elvárt.
Bonyodalmaktól mentes szexkapcsolatot keresek.
Visszajelzéseket privátban kérem.
Ducik előnyben. Diszkréció adott,elvárt.
Bonyodalmaktól mentes szexkapcsolatot keresek.
Visszajelzéseket privátban kérem.
Sziasztok!
Szentendrén illetve III. kerületben ismerkednék hölgyekkel, lányokkal ,párral. Intelligens, jókedvű, sportos pasi vagyok.
Szentendrén illetve III. kerületben ismerkednék hölgyekkel, lányokkal ,párral. Intelligens, jókedvű, sportos pasi vagyok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Üdv sperma imádot keresek
Sziasztok.
Most kizárólag lányt/nőt keresünk hármas játékokra.
Mi egy 30 as pár vagyunk. Ceglédbercel ről.Választ, privát üzenetben.
Most kizárólag lányt/nőt keresünk hármas játékokra.
Mi egy 30 as pár vagyunk. Ceglédbercel ről.Választ, privát üzenetben.
Sziasztok nagy keblu holgyet keresek , nagy intimmel rendelketem .
Akar part is tudok fogadni Pest megyeben. Reszlezek privátban .
Akar part is tudok fogadni Pest megyeben. Reszlezek privátban .
Az esélytelenek nyugalmával
), Szóval Heteró alapon fogadnék, vagy akár mennék...

Sziasztok!Párt keresek ma délutáni termál fürdőzéshez,szex cuckold.Kis csendes hely a Tisza tónàl.Magas sportos nagy mèretű pasi vagyok.
Kedves Olvasó!
Olyan hölgyet keresek tartós, diszkrét kapcsolatra, aki élvezné az anya-fia szerepet, teljes átéléssel. Cserébe bármilyen különleges, extrém kívánságot teljesítenék.
Részleteket privátban tudunk egyeztetni, emailen, esetleg viberen, skypeon.
Üdvözlettel Zoli
Olyan hölgyet keresek tartós, diszkrét kapcsolatra, aki élvezné az anya-fia szerepet, teljes átéléssel. Cserébe bármilyen különleges, extrém kívánságot teljesítenék.
Részleteket privátban tudunk egyeztetni, emailen, esetleg viberen, skypeon.
Üdvözlettel Zoli
Sziasztok. Valóban nimfomán hölgyet keresek hosszú távú kapcsolatra. 40/190/90 19/6 pasi
55 feletti párokat fogadok otthonomban. Csak bevállalós, igényes párt keresek,
Sziasztok. Hölgyek és Párok! Egy fiatal, potens, diszkrét, ápolt pasival van valakinek kedve kihasznalni ezt a jó időt Budapesten egy kis kalandozáshoz? Mindenre nyitott vagyok szívesen meghallgatok bármit, írjatok.
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám.. Hölgyek párok írjatok.
Sziasztok. Hölgyhöz,Párhoz,a hölgy örömére szívesen csatlakoznék. Priv.levelet várok. Köszönöm.
sziasztok
egyedulallo biszex ferfikent parokhoz csatlakoznek,illetve egyedulallo holgyekkel is szivesen ismerkedem
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
szerszamom 18cm,borotvalt
irjatok batran,ismerkedjunk
koszonom
egyedulallo biszex ferfikent parokhoz csatlakoznek,illetve egyedulallo holgyekkel is szivesen ismerkedem
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
szerszamom 18cm,borotvalt
irjatok batran,ismerkedjunk
koszonom
Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szexuális viszony céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.

Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.
Párt fogadnék otthonomban kukkolásra!