Sziasztok!
Most szombat estére keresnénk korban 35-45 között hellyel és masszázs képesitessel,rendelkező férfit a hölgy örömére. A masszázs az fontos lenne.Az sem gond ha van barátod esetleg.Persze azért belatható távolsagból és nem minden áron.Levelet privátban várjuk
Most szombat estére keresnénk korban 35-45 között hellyel és masszázs képesitessel,rendelkező férfit a hölgy örömére. A masszázs az fontos lenne.Az sem gond ha van barátod esetleg.Persze azért belatható távolsagból és nem minden áron.Levelet privátban várjuk
Sziasztok, vasárnap Budapesten leszünk. Volna olyan pár, akinek volna kedve esetleg találkozni?
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
20cm feletti kemény eres farkú férfit keresünk házibarát pozicióra hosszútávra, cuckold, duplafarkas sexre..
Légy ápolt igényes, szőrtelen
Hölgytagunk DD-mell formás popsi
Légy ápolt igényes, szőrtelen
Hölgytagunk DD-mell formás popsi
Sziasztok. Árkád környékén most most esetleg pár vagy hölgy aki szívesen kalandozna?
Szexpartnereket keresek!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Tekintsétek meg az adatlapom keressetek bizalommal,nem kamuból vagyok itt!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Sziasztok. Holnap délelőtt Budapest X .ker vagy környékén nagy farkú,fiatal pasit keresek. Olyan jelentkezzen aki bírja is
Helyem nincsen. Írj rám

Helyem nincsen. Írj rám

sziasztok cuckoldra nyitptt párral ismerkednek ahol a férjet izgatna ha elotte duigjak meg a kedveset. hely kellene utazni tudok
Sziasztok! Többes szexre keresek nőt és pár. Fiatal, helyes, nagyméretű, független, diszkrét pasi vagyok hely van, utazás nem gond! Írj üzit ha érdekel, viber van!

Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Szexpartnereket keresek!
Sziasztok! Nagyon igényes férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömère ma este!
Sziasztok!
Kereslek a profil alapján.
Jó reggelt.
A mai nap rá érek egy kis szexre erotikára.
Ha a közelembe vagy, vagy az adatlapomon izgalomba hozott.
Keress meg, írj.
Üdv. Albert
A mai nap rá érek egy kis szexre erotikára.
Ha a közelembe vagy, vagy az adatlapomon izgalomba hozott.
Keress meg, írj.
Üdv. Albert
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Ma délelőtt / kora délután párok számára vagy ha éppen van egy numerad és nincs helyed, adnék helyet a 13-kerben. Én csak nezelodnek, ti dughattok. De be is szallhatok
Sziasztok.Egész héten várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted !