sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Sziasztok!
Érdekel valakit közös recska a XI. kerületben?
Érdekel valakit közös recska a XI. kerületben?
Sziasztok. Holnap Budapesten lenne kedve hölgynek vagy párnak kalandozni? Ha igen akkor írjon privatban
Sziasztok!
Pest megyében Monor környékén keresek párt vagy hölgyet.Kor alkat nem számit.
Pest megyében Monor környékén keresek párt vagy hölgyet.Kor alkat nem számit.
Sziasztok. Keresek párt, hölgyet, szívesen találkoznék hiszen ez a cél, nem?
Sziasztok,
Yoni masszázs oktatáshoz keresnék egy olyan vékony nőt/feleséget, aki lenne a modellem. Csak olyan írjon aki tényleg eljön az oktatásra.
Yoni masszázs oktatáshoz keresnék egy olyan vékony nőt/feleséget, aki lenne a modellem. Csak olyan írjon aki tényleg eljön az oktatásra.
Sziasztok !
Szombaton (2023.02.04.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.02.04.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok,nagy intimmel pasit keresünk a feleségem örömére! Egerben helyünk van..
sziasztok feleseget dugnak a ferje elott ha vannak itt erre izgulo ferjek? Hely kellene utazni tudok!
Holgyek parok valaki ma delutan vagy este
Keresek a profil alapján.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok! Ma napközben szívesen kalandoznék budapesti nővel vagy párral. Magas, igényes, ápolt férfi vagyok, aki imádja a dogging típusú szexet. Privátban elértek, ha hozzám hasonló férfira vágytok.

Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám hölgyek párok írjatok bátran.
Ott a pont ! Le van az adatlapunkra Írva, hogy szőrös test kizáró ok. Amikor már a tizedik olyantól jön levél aki nem fér bele az elképzeléseinkbe, bocs hogy azt a csúnya mondatot írtuk vissza “ Kalandhős “ felhasználónak hogy “ bazd meg olvasd már el az adatlapunkat “ megsértődik és parasztozik !? Nálunk a szőrös test kizáró ok ! Erre ő a majom testével azért próbálkozik ! Hát ha ! Hát nem ! Sorry !
(Ez egy válasz ofima üzenetére (2023. 01. 31. kedd 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 31. kedd 21:26

Van itt feszkó! Kérdésem van! Ha nem feleltek meg amit keresnek (adatlapon írva vagyon, de legyen az bárki), akkor minek próbálkoztok? Sőt tovább megyek: ha már igen, akkor miért nektek áll feljebb az elutasítás vagy közöny? Ezt nem tudja az agyam feldolgozni. Nálam egyértelmű: elolvasom az adatlapot, értelmezem és ha nem felelek meg a paramétereknek tovább megyek. Ha meg beleférek és mégse reagálnak vagy nemleges a válasz, akkor tudomásul veszem és lezárom.
Napkozben raero parokat keresek. Fo cel: Holgy tag straponnal dugna mikozben parja szopatna. Tapasztalatom van boven, irjatok batran!
Sziasztok! Budapesten fogadnék ma partnert fiatal srácként!

55 feletti Párt fogadnék otthonomban. Cuckold, creampie, bukakke szexre. Csak komoly párokat!
Alapvetően igazad lenne. Többnyire amúgy én nem is szoktam írni olyanoknak, akiknek adatlapi leírások alapján nem felelek meg. Most mégis kivételesen írtam, amúgy tök udvariasan, hogy hátha, mivel most, ma estére keresnek kimondottan embert, háth kivételt esznek ők is.
A probléma azzal a minősíthetetlenül bunkó válaszlevelükkel volt, amit privátban válaszként küldtek nekem, majd letiltottak. (Ez egy válasz ofima üzenetére (2023. 01. 31. kedd 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 31. kedd 21:26
A probléma azzal a minősíthetetlenül bunkó válaszlevelükkel volt, amit privátban válaszként küldtek nekem, majd letiltottak. (Ez egy válasz ofima üzenetére (2023. 01. 31. kedd 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Van itt feszkó! Kérdésem van! Ha nem feleltek meg amit keresnek (adatlapon írva vagyon, de legyen az bárki), akkor minek próbálkoztok? Sőt tovább megyek: ha már igen, akkor miért nektek áll feljebb az elutasítás vagy közöny? Ezt nem tudja az agyam feldolgozni. Nálam egyértelmű: elolvasom az adatlapot, értelmezem és ha nem felelek meg a paramétereknek tovább megyek. Ha meg beleférek és mégse reagálnak vagy nemleges a válasz, akkor tudomásul veszem és lezárom.