Sziasztok !
Ma este 22 órára 30 év feletti hetero, nemdohányzó pasit fogadnánk hármas szexre. Bp. XI.ker. Kérjük, hogy olvasd el az adatlapunkon hogy ki az aki nem jöhet szóba, a felesleges sértődések elkerülése végett ! Csak üzenetet várunk !
Ma este 22 órára 30 év feletti hetero, nemdohányzó pasit fogadnánk hármas szexre. Bp. XI.ker. Kérjük, hogy olvasd el az adatlapunkon hogy ki az aki nem jöhet szóba, a felesleges sértődések elkerülése végett ! Csak üzenetet várunk !
Sziasztok!
Mai nap keresek magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Mai nap keresek magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Domináns férfi partnert keres mai nap Győr-Budapest vonalon!
+ Pasit keresünk szombatra.....
Sajnos váratlanul lemondta velem a találkát egy csodás kis nő, akivel néha összefutunk, így itt maradtam hoppon a hatalmas szexuális étvágyammal.
Ha volna Nő vagy Pár, akik éppen egy magamfajta (az adatlapon láthattok is) férfit keresnek Budapesten, akkor privátban elértek. Hajrá!

Napkozben raero bi parokat keresek Budapesten. Nyalnek/szopnek. Sportos fiatal srac vagyok, hasonlo parokban gondolkodom.
40es sportos 190/90 19/6 vastag kemény farkú pasi ismerkedne hosszú távra is
Képeket adatlapomon láthatsz!

Sziasztok! Budapesten ismerkednék ma fiatal férfiként, helyem van

Nem vagyok szép! Nincs nagy farkam! Viszont nem kicsit vagyok szexfüggő! Helyem is van! Keresek párokat, lányokat na jó most pont fiú is belefér!
Sziasztok!
Péntekre keresünk potens, kényeztetni tudó 30 as férfit.
Vibered legyen, helyünk van.
Péntekre keresünk potens, kényeztetni tudó 30 as férfit.
Vibered legyen, helyünk van.
Vannak e itt olyan pasik akik meg dugatnék a feleseguket s ez izgtaná is oket? Hely kellene utazni tudok!!
Izgalmas extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként!
Sziasztok ,Budapesten keresek AKTIV bi,Heteró vagy meleg férfit ,keress és élvezz
Belevaló férfias pasi ma belváros? Popsi szexet imádom, tedd be

Sziasztok! Holnap 02.09 estére keresünk egy fogadni tudó csini hölgytagú párt Törökbálint környékéről.
Lányok/ párok? Mai nap?
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Újpest-Palota-Fót-Dunakeszi környékén ismerkednék hölggyel-párral !
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma és holnap Budapesten az Aquaworld Hotelbe leszek. Szívesen csatlakozok párokhoz vagy hölgyhöz. Én egy 30 éves igényes, kedves, intelligens, sportos pasi vagyok. Van tapasztalatom többesben.