Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Bulihoz tarsulnék a hétvégén
Vagy hölggyet keresek akivel bulihoz tarsulnánk
Vagy hölggyet keresek akivel bulihoz tarsulnánk
Holgyekkel parokkal ismerkednek
Sportos 40 es pasi extra mérettel unatkozó feleséget ill barátnöt kényeztetne Bp ,Telki környéke csak sportos partnerek érdekelnek ( hetero ) üdv: P
Sziasztok. Ma délelőtt Budapesten esetleg hölgy vagy pár aki szívesen kalandozna egy fiatal pasival? Írjatok bátran
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma napközben!
Újpesten,hely kell!
Szexpartnereim keresném ma napközben!
Újpesten,hely kell!
Valaki egymas csajarol, ismerosokrol temazgatni ?

Idősebb hölgyeket keresek, akik orális kényeztetésre vágynak.
51 éves, magas vékony férfi vagyok.
51 éves, magas vékony férfi vagyok.
Holnapi napon + pasi a közelből?
Valaki most 11. Keruletben?
Üdv. Szombat délutánra keresünk a 7.kerületben szóló pasit heteró alapon harmadiknak. 25-40 év / 175-185-ös magasság és nem duci alkat jöhet szóba.
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok! Szívesen látnánk vendégül szombat éjjszakára Párt esetleg Pasit az adatlapunk leirtak alapján! Üzenetet privátban várjuk sok sikert mindenkinek!
Sziasztok! Szombaton utazunk feleségemmel Budapestre ott leszünk késő délutánig! NAGY intimmel pasit keresünk Hetero alapon a feleségem örömére! 19-cm től felfelé
Fogadnék Budán! Igen csak van kedvem szexelni!
Holnap hungexpo környékén lány, högy, anyuka?
(Ez egy válasz Hellblazer üzenetére (2023. 02. 08. szerda 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Valakinek van kedve ismerkedni Budapesten ?
28 éves egyedülálló srác vagyok
28 éves egyedülálló srác vagyok

Sziasztok !
Ma este 22 órára 30 év feletti hetero, nemdohányzó pasit fogadnánk hármas szexre. Bp. XI.ker. Kérjük, hogy olvasd el az adatlapunkon hogy ki az aki nem jöhet szóba, a felesleges sértődések elkerülése végett ! Csak üzenetet várunk !
Ma este 22 órára 30 év feletti hetero, nemdohányzó pasit fogadnánk hármas szexre. Bp. XI.ker. Kérjük, hogy olvasd el az adatlapunkon hogy ki az aki nem jöhet szóba, a felesleges sértődések elkerülése végett ! Csak üzenetet várunk !
Sziasztok!
Mai nap keresek magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Mai nap keresek magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Domináns férfi partnert keres mai nap Győr-Budapest vonalon!