Nagyon szeretnénk már egy Párt vagy Lányt találni nem csak folyton irogatni.......Hanem szexelnénk .
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Sziasztok! Budapesten valaki ma éjszaka fiatal sráccal? Helyem van

Esetleg valaki mostanaban?
Sziasztok Vasárnap estére lány hölgy ismeretségét keresem !
Hali, színvonalas erotikus társkeresőt tudtok ajánlani? nem k*vásat
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Sziasztok, diszkrét és ápolt pasiként keresek vasárnapra, Budapesten és agglomerációjában hellyel rendelkező fiatalos párt, akik harmadiknak keresnek partnert. Adatlapomon több infót találsz.
Kiverném ápolt pasinak a farkát. Ha érzel rá késztetést akkor írj. Kiverhetem szemtől szemben is, vagy glory hole- on keresztül, teljesen anonim. Vácnál van hely. Gyere most vagy hozhatod a haverodat is.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Bulihoz tarsulnék a hétvégén
Vagy hölggyet keresek akivel bulihoz tarsulnánk
Vagy hölggyet keresek akivel bulihoz tarsulnánk
Holgyekkel parokkal ismerkednek
Sportos 40 es pasi extra mérettel unatkozó feleséget ill barátnöt kényeztetne Bp ,Telki környéke csak sportos partnerek érdekelnek ( hetero ) üdv: P
Sziasztok. Ma délelőtt Budapesten esetleg hölgy vagy pár aki szívesen kalandozna egy fiatal pasival? Írjatok bátran
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma napközben!
Újpesten,hely kell!
Szexpartnereim keresném ma napközben!
Újpesten,hely kell!
Valaki egymas csajarol, ismerosokrol temazgatni ?

Idősebb hölgyeket keresek, akik orális kényeztetésre vágynak.
51 éves, magas vékony férfi vagyok.
51 éves, magas vékony férfi vagyok.
Holnapi napon + pasi a közelből?
Valaki most 11. Keruletben?
Üdv. Szombat délutánra keresünk a 7.kerületben szóló pasit heteró alapon harmadiknak. 25-40 év / 175-185-ös magasság és nem duci alkat jöhet szóba.