Sziasztok! Budapesten hellyel rendelkező fiatal srác vagyok, kalandoznék ma.

Sziasztok, 45 éves egyedülálló férfiként keresek hölgyet kalandra.
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel párral hosszú távon gondolkodok. Kultúrált 54 éves vagyok. Imádok kényeztetni viszonzás nélkül is. Utazni tudok normális távon belül. Beszélgetés iszogatás és ha alakul jó hanem az sem gond részemről.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok.
Most reggel vagy délután pár aki talizna?Érden van helyem.Fiatal 3 ban tapasztalt vagyok.
Most reggel vagy délután pár aki talizna?Érden van helyem.Fiatal 3 ban tapasztalt vagyok.
Valakinek nincs kedve meglátogatni a 13.ker dunaplaza környékén és segíteni rajtam?
Rengeteg gecim van

Igen van
(Ez egy válasz kivancsipasika üzenetére (2023. 02. 11. szombat 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 11. szombat 20:38

Vannak e itt olyan pasik akiket izgatna ha elotte dugjak meg a feleseget? Hely kellene utazni tudok!

Vannak e itt olyan pasik akiket izgatna ha elotte dugjak meg a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
Ma este pár ? Csak kukkoljuk egymást a szabadban. Ti a saját autotolban mi is...van erre jelentkező?
Sziasztok!Hölgyet vagy pár Hölgytagját masszíroznám ma este!!Ápolt, igényes 38 éves férfi vagyok Budapestről!Ha felkeltettem érdeklődéseteket,várom a privát üzeneteteket!ZoliFényképeim kapcsolatra jelölés után láthatóak!!
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok

Tatabánya és környéke hölgyek, párok?? Imádok nyalni, tudok is, nem 2 perces vagyok. Akár alkalmi, akár hosszútávú keressetek privatban.
Sziasztok. Ma este felmennénk Pestre sétálgatni barátkozni. Volna pár aki csatlakozna? Privátban irj

Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Ma estere keresnek partnert, sokmindenre nyitott vagyok

Sziasztok
Budaörsön ismerkednék párral, nagy ágyamban teljesen testközelből, ahogy szeretnétek
Minden megoldàs érdekel, ha lenne kedvetek vasárnap este, éjjel
Budaörsön ismerkednék párral, nagy ágyamban teljesen testközelből, ahogy szeretnétek

Sziasztok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
Sziasztok. Nagykáta környékén keresnék bi párokat. Privit írj!