Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok! Ma délután , este hölgy vagy pár társaságát keresem csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Diszkrét pipa neked nálam
sziasztok feleseget dugnek a ferje elott!(cuckold) hely kelene utazni tudok
Valaki ébren?

Sziasztok!Szexpartnert keresek rendszeres találkozásokra.Helyem van így fogadni tudlak(az adatlapomon ami lényeges első kőrben megtalálod ha további kérdéseid lennének üzenetben szívesen válaszolok).
Üdvözlök mindenkit!
Szívesen ismerkednék Hölgyel,Párral akár csak beszélgetés akár örömszerzés céljából!
Szívesen ismerkednék Hölgyel,Párral akár csak beszélgetés akár örömszerzés céljából!
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném most!19.kerület!
Szexpartnereim keresném most!19.kerület!
Sziasztok Maglód és környékén imerkednék.
Sexpartnereim keresném ma de.!3.kerületben!Hely kell!
Sziasztok.
Volna kedve valakinek ismerkedni ? Budapesten szabad lakással rendelkezem és 28 éves vagyok.
Puszi
Volna kedve valakinek ismerkedni ? Budapesten szabad lakással rendelkezem és 28 éves vagyok.
Puszi
Sziasztok!
Szombaton egy fiatal, csinos, vékony, szemüveges pár mellett dugtunk egy jót a TikTak-ban az emeleten balra! Olyan 30 körül lehettetek maximum! Mi utána elmentünk mert az este nem alakult olyan jól mint szerettük volna, de veletek szívesen ismerkednénk ha nektek is van kedvetek! Ez olyan éjfél-1 között történt valahol, előtte egy egyedüli pasi feküdt ott, miután elment feküdtünk be oda. Az ottani üzenőfalon már megtaláltuk egymást, de kontaktot nehéz cserélni... hátha itt.
Szombaton egy fiatal, csinos, vékony, szemüveges pár mellett dugtunk egy jót a TikTak-ban az emeleten balra! Olyan 30 körül lehettetek maximum! Mi utána elmentünk mert az este nem alakult olyan jól mint szerettük volna, de veletek szívesen ismerkednénk ha nektek is van kedvetek! Ez olyan éjfél-1 között történt valahol, előtte egy egyedüli pasi feküdt ott, miután elment feküdtünk be oda. Az ottani üzenőfalon már megtaláltuk egymást, de kontaktot nehéz cserélni... hátha itt.
Sziasztok,
Cuckoldra keresek párokat, férfi biszex ok, de csak pároknál. Ha érdekel privát üzenetben jelezd.
Tamás
Cuckoldra keresek párokat, férfi biszex ok, de csak pároknál. Ha érdekel privát üzenetben jelezd.
Tamás
Hali, ma estére hölgyet, párt keresek.
Hali.
A 3. kerület és vonzáslörében keresek 40-50-es hölgyet, esetleg ilyen tagú párt.
Írj privátban és beszélünk
A 3. kerület és vonzáslörében keresek 40-50-es hölgyet, esetleg ilyen tagú párt.
Írj privátban és beszélünk

Kedd estére keresünk párokat vagy lányokat Pest megyéből
Sziasztok. Ma napközben Budapesten, szívesen ismerkednék párokkal, hölgyel. 30 éves, diszkrét, ápolt, potens pasi vagyok. Tudok utazni, autóval mehetünk együtt is valamerre
Sziasztok!
Pest megyében keresem kedves pár társaságát. 38 éves sportos srác vagyok
Pest megyében keresem kedves pár társaságát. 38 éves sportos srác vagyok
Sziasztok spermas puncit "takaritanek" erre nyitott párokkal ismerkednek ! Utazni tudok 7végente!
Sziasztok. Kedves hölgyet keresek, aki megismerkedne egy sportos, potens vastag farkú 40es pasival. Képeimet az adatlapomon láthatod