Fejérv Megyében szex?
sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék most. Helyem van.

Sziasztok! Keresünk tapasztalattal rendelkező férfit következő találkánkra! Fontos, hogy goldengate tapasztalattal rendelkezz, ezt valahogy igazold, pldául szerepelsz valakinél a képgalériában... ezzel lerövidítve az ismerkedést
várjuk privát üzeneted. puszi , Kata és Márk

Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakoznék szívesen. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el...Köszönöm!
Sziasztok Attila vagyok normális ápolt férfi szívesen ismerkednék veled veletek, fontos számomra a kölcsönös szimpátia,minden kellemes dologban benn vagyok ami mindenkinek élvezetes. Fontos a diszkréció ez a dolog három ember közös titka. Ha ti is így gondoljátok,és tetszenek a képeim,és sz adatlapomon leírtak,örömmel venném,ha válaszolnátok. Örülnék,ha felvennénk a kapcsolatot!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok.
Ma este Érden párt fogadnék.
Illetve utazni is tudok.
34é.3ban tapasztalt vagyok.
Ma este Érden párt fogadnék.
Illetve utazni is tudok.
34é.3ban tapasztalt vagyok.
Sziasztok, neccruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék

Sziasztok! Olyan hölgyek,párok ismeretségét keresem,akik megismerkednének egy 48 éves perverz bi pasival!
Kevés tabut ismerő,nyitott pasi vagyok!
Kevés tabut ismerő,nyitott pasi vagyok!
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok.
27 éves úr csatlakozna érettebb párhoz , heteró alapon.
Utazni tudok, Komarom- Esztergom, Budapest, Pest megyében.
Privátban szívesen adok kontaktot.
Merjetek találkozni. Nagy keblek előny, a hölgyeknél.
27 éves úr csatlakozna érettebb párhoz , heteró alapon.
Utazni tudok, Komarom- Esztergom, Budapest, Pest megyében.
Privátban szívesen adok kontaktot.
Merjetek találkozni. Nagy keblek előny, a hölgyeknél.
Sperma
Ma estére keresünk nagyon sok sárgával rendelkező bi aktív pasit aki bele èlvezne a csajba
42 éves kedves srác keres idősebb párt 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a szex mellett egyéb közös időtöltésre is.
Aktív bi férfit vagy férfiakat keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok .
Sziasztok. Pesten élek egyedül, egyedülálló vagyok, Nővel vagy párral ismerkednék, taliznák akár ma is ha kölcsönös a szimpátia, vágyak, gátlástalanság, jó kedv, bulizások, közös programok, élvezni az életet meg minden jót együtt
Bármi alakulhat...a legjobb egész éjjel..
Autóm is van, mobilis vagyok és izgalmas dolgokra is lehet használni

Hétfőn délelőtt keresnék igényes budapesti hölgyet vagy párt. Én 40-178-85 ápolt és igényes, nagy méretű srác vagyok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék most. Helyem van.

Reggel sperma after Gödöllőn asszonyok lányok párok ?privi