Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok egyedül élek Szentendrèn,van műpunci,hs érdekel szívesen kivernèm vele ,diszkrét pasinak
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok egyedül élek Szentendrèn,van műpunci,hs érdekel szívesen kivernèm vele ,diszkrét pasinak

Sziasztok olyan pasi van-e itt aki elott megdughatnam a nojet és ezt öt izgatná? Utazni tudok tav nem gond!
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok.Valaki most Gödöllőn? Hölgyek, párok csendes otthonomban?
Összejött?
(Ez egy válasz bukkake_tribute_hoki üzenetére (2023. 01. 28. szombat 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 28. szombat 19:48

Február 4.-én szombat késő délután itt Pesten tervezek összehozni egy 20 éves csajjal bukkake bulit. Várom sokat élvező srácok jelentkezését. Előny, ha vannak itt képeid és/vagy videód! Ígérgetők kérem másik ajtón kopogtassanak!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Kedves párral vagy hölggyel szívesen ismerkednék.
Infók az adatlapomon.
Kedves párral vagy hölggyel szívesen ismerkednék.
Infók az adatlapomon.
Sziasztok. Ma párral ,hölggyel bi párral találkoznék délután Budapest és vonzáskörzetében.
Képek Az adatlapon.
Üdv Tamás
Képek Az adatlapon.
Üdv Tamás
Mai nap (vasárnap) párral, hölggyel kalandoznék Budapesten és vonzáskörzetében. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Fejérv Megyében szex?
sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék most. Helyem van.

Sziasztok! Keresünk tapasztalattal rendelkező férfit következő találkánkra! Fontos, hogy goldengate tapasztalattal rendelkezz, ezt valahogy igazold, pldául szerepelsz valakinél a képgalériában... ezzel lerövidítve az ismerkedést
várjuk privát üzeneted. puszi , Kata és Márk

Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakoznék szívesen. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el...Köszönöm!
Sziasztok Attila vagyok normális ápolt férfi szívesen ismerkednék veled veletek, fontos számomra a kölcsönös szimpátia,minden kellemes dologban benn vagyok ami mindenkinek élvezetes. Fontos a diszkréció ez a dolog három ember közös titka. Ha ti is így gondoljátok,és tetszenek a képeim,és sz adatlapomon leírtak,örömmel venném,ha válaszolnátok. Örülnék,ha felvennénk a kapcsolatot!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok.
Ma este Érden párt fogadnék.
Illetve utazni is tudok.
34é.3ban tapasztalt vagyok.
Ma este Érden párt fogadnék.
Illetve utazni is tudok.
34é.3ban tapasztalt vagyok.
Sziasztok, neccruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék

Sziasztok! Olyan hölgyek,párok ismeretségét keresem,akik megismerkednének egy 48 éves perverz bi pasival!
Kevés tabut ismerő,nyitott pasi vagyok!
Kevés tabut ismerő,nyitott pasi vagyok!
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.