03.22. 12:00 után 11. kerület, MATE környékén? :P cumizni szeretnék
(nem sok időm lesz)

Hajnali orakban 6-7 vagy 7-7:45 talalkozgtanek Holgyekkel parokkal a 13. Keruletben. Sokmindenre nyitott vagyok a sima szextol az extremebb dolgokra is. Irjatok batran es mar megyek is! Tapasztalatom van
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok!
Szombatra keresunk egy ferfit aki beszallna hozzank 3.nak! Helyunk van Szentendrén!
FONTOS: ÁPOLT,BOROTVÁLT IMTIMU LEGYÉL!
27-max 45 év közöttit keresünk!
Csak úgy jelentkezz ha rendelkezel normal adatlappal. Szimpátia is fontos ezert ha irsz legyél vele tisztába,hogy fogunk képet kérni mert arc alapján döntünk!
Szombatra keresunk egy ferfit aki beszallna hozzank 3.nak! Helyunk van Szentendrén!
FONTOS: ÁPOLT,BOROTVÁLT IMTIMU LEGYÉL!
27-max 45 év közöttit keresünk!
Csak úgy jelentkezz ha rendelkezel normal adatlappal. Szimpátia is fontos ezert ha irsz legyél vele tisztába,hogy fogunk képet kérni mert arc alapján döntünk!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra.
Jó reggelt
Ma is a környékemen keresek erotikára éhes hölgyeket.
Izgat az erotika minden téren?
Írj rám és meglátod nem fogsz csalódni. Sőt…
Ma is a környékemen keresek erotikára éhes hölgyeket.
Izgat az erotika minden téren?
Írj rám és meglátod nem fogsz csalódni. Sőt…

Sziasztok. Ma Budapesten vagy a közvetlen agglomerációban van hölgy esetleg pár aki ismerkedne egy fiatal, diszkrét, ápolt, potens pasival? Írjatok privátban
Reptérnél szopnék.
Valaki?
Valaki?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok. Árkádnal most valaki? Hölgy vagy pár?
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma napközben!13.kerület!Hely kell
Sexpartnereim keresném ma napközben!13.kerület!Hely kell
Sziasztok, hölgy partnerem keresem szexhintás mókára

sziasztok most 7végén ráéro pár van-e itt ahol a férjet izgatná ha elotte vagy vele kozosen dugnák meg a feleseget! Utazni tudok tav nem gond!
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Most kényeztetnék kanos vékony, fiatalt. Monor Pilis Cegléd felé tudok autózni is, de jöhetsz hozzám is. Akár többen is.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék 3.nak, valamint hölgy partnerem keresem Bp.-en. Ha felkeltettem.érdeklődésed írj!
Zoli
Párhoz csatlakoznék 3.nak, valamint hölgy partnerem keresem Bp.-en. Ha felkeltettem.érdeklődésed írj!
Zoli
Szigetszentmiklóson kalandoznèk. Várom a kalandvágyó hölgyeket, urakat.
Ha szopatnál vagy dugnál írj,hely van Bp
Olyan budapesti nőket vagy párokat keresek, akiket izgat, ha pl. autóban, az M0-s valamelyik parkolójában, mélygarázsban, vagyis valamilyen nyilvános helyen szexelnek. Imádok szopatni, gyorsan, határozottan dugni, használni egy nőt, akár a párjával együtt. Magas, potens, vastag farkú férfi vagyok. Privátban elértek, ha kellek.