Jó napot.
Ma is a környékemen keresek erotikára éhes hölgyeket.
Izgat az erotika minden téren?
Írj rám és meglátod nem fogsz csalódni. Sőt…
Üdv. Albert
Ma is a környékemen keresek erotikára éhes hölgyeket.
Izgat az erotika minden téren?
Írj rám és meglátod nem fogsz csalódni. Sőt…

Üdv. Albert
Hali ma estére párokat és hölgyeket keresek közös együtlètre vastagab intimel rendelkezem ha érdekel titeket várom a válaszotokat puszi Budapest ès környéke privátba akit èrdekl
Szigetszentmiklósi otthonában hölgyeket masszíroznèk. Relaxáló, svéd, talpmasszázs. Igény szerint egy kis extrával fűszerezve.
Csütörtök délutánra keresek valakit,aki lingham masszázsban részesítene happy finis befejezéssel ! Pest és Pest megyében keresek !
Sziasztok! Egymás előtti szexre keresünk párokat ,ahol egyhe női bi belefér az elképzeléseinkbe ,ha igényes,csinos,diszkrét pár vagytok ,várjuk jelentkezéseteket.
Üdv,
N&É
Üdv,
N&É
Ma ráérő pár vagy lány bp-en?
Andras vagyok, 27 eves hetero Ur.
Pest megyebol, szivesen ismerkednek a holgy oromere. Reszemrol utazas megoldhato. Kuldok kepet is magamrol, ha felkeltettem az erdeklodest.
Alapvetoen kedvelem a teltebb alkatot. Csak normal dolgok erdekelnek.
De adhatok telefonszamot is ha van erdeklodes reszetekrol is. Szivesen valaszolok a kerdeseitekre is.
Varom a visszajelzest.
Diszkrecio adott.
Udv, Andras
Pest megyebol, szivesen ismerkednek a holgy oromere. Reszemrol utazas megoldhato. Kuldok kepet is magamrol, ha felkeltettem az erdeklodest.
Alapvetoen kedvelem a teltebb alkatot. Csak normal dolgok erdekelnek.
De adhatok telefonszamot is ha van erdeklodes reszetekrol is. Szivesen valaszolok a kerdeseitekre is.
Varom a visszajelzest.
Diszkrecio adott.
Udv, Andras
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakozom szívesen elképzelésetek szerint. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el feltétlenül. Köszönöm szépen!
Sziasztok II. Kerületben vki akár most is raér?
Írj privátban.
Írj privátban.
Sziasztok.Ma este hölgy, pár társaságát várom csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted !
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek , párok írjatok bátran.
Sziasztok! Csütörtök estére keresem partnerem. Helyem van a 7.kerben.
Sziasztok! Jövőhét keddi (március 28.) napon Budapesten tartózkodom és ez esti óráimat szívesen eltölteném pár vagy hölgy társaságában. Részletekre szívesen válaszolok privátban.

Olyan budapesti nőket vagy párokat keresek, akiket izgat, ha pl. autóban, az M0-s valamelyik parkolójában, mélygarázsban, vagyis valamilyen nyilvános helyen szexelnek. Imádok szopatni, gyorsan, határozottan dugni, használni egy nőt, akár a párjával együtt. Magas, potens, vastag farkú férfi vagyok. Privátban elértek, ha kellek.

Ha szopatnál vagy dugnál írj,hely van Bp
Szigetszentmiklóson kalandoznèk. Várom a kalandvágyó hölgyeket, urakat.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék 3.nak, valamint hölgy partnerem keresem Bp.-en. Ha felkeltettem.érdeklődésed írj!
Zoli
Párhoz csatlakoznék 3.nak, valamint hölgy partnerem keresem Bp.-en. Ha felkeltettem.érdeklődésed írj!
Zoli
Most kényeztetnék kanos vékony, fiatalt. Monor Pilis Cegléd felé tudok autózni is, de jöhetsz hozzám is. Akár többen is.
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!