Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma napközben!
BP.,3.kerületben!Hely kell!
Sziasztok.
Hétfőn azaz március 27-én Érden tartózkodom.
Szabad időm kellemes eltöltésére keresek partnert. (fiú vagy lány személyében).Érd:privát üzenetben
Szabad időm kellemes eltöltésére keresek partnert. (fiú vagy lány személyében).Érd:privát üzenetben
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Üllőn szopnák,maysziroztatnám magam...kamionomban.
sziasztok most 7vegen ra ero párok vannak e itt ahol a férjet izgatnáa ha elotte dugnák meg a feleseget?
Sziasztok!
Sziasztok Nagykőrös vagy környékén valaki?
Sziasztok.
Szabad időm kellemes eltöltésére keresek partnert. (fiú vagy lány személyében).
Szabad időm kellemes eltöltésére keresek partnert. (fiú vagy lány személyében).
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Jó napot.
Ma is a környékemen keresek erotikára éhes hölgyeket.
Izgat az erotika minden téren?
Írj rám és meglátod nem fogsz csalódni. Sőt…
Üdv. Albert
Ma is a környékemen keresek erotikára éhes hölgyeket.
Izgat az erotika minden téren?
Írj rám és meglátod nem fogsz csalódni. Sőt…

Üdv. Albert
Hali ma estére párokat és hölgyeket keresek közös együtlètre vastagab intimel rendelkezem ha érdekel titeket várom a válaszotokat puszi Budapest ès környéke privátba akit èrdekl
Szigetszentmiklósi otthonában hölgyeket masszíroznèk. Relaxáló, svéd, talpmasszázs. Igény szerint egy kis extrával fűszerezve.
Csütörtök délutánra keresek valakit,aki lingham masszázsban részesítene happy finis befejezéssel ! Pest és Pest megyében keresek !
Sziasztok! Egymás előtti szexre keresünk párokat ,ahol egyhe női bi belefér az elképzeléseinkbe ,ha igényes,csinos,diszkrét pár vagytok ,várjuk jelentkezéseteket.
Üdv,
N&É
Üdv,
N&É
Ma ráérő pár vagy lány bp-en?
Andras vagyok, 27 eves hetero Ur.
Pest megyebol, szivesen ismerkednek a holgy oromere. Reszemrol utazas megoldhato. Kuldok kepet is magamrol, ha felkeltettem az erdeklodest.
Alapvetoen kedvelem a teltebb alkatot. Csak normal dolgok erdekelnek.
De adhatok telefonszamot is ha van erdeklodes reszetekrol is. Szivesen valaszolok a kerdeseitekre is.
Varom a visszajelzest.
Diszkrecio adott.
Udv, Andras
Pest megyebol, szivesen ismerkednek a holgy oromere. Reszemrol utazas megoldhato. Kuldok kepet is magamrol, ha felkeltettem az erdeklodest.
Alapvetoen kedvelem a teltebb alkatot. Csak normal dolgok erdekelnek.
De adhatok telefonszamot is ha van erdeklodes reszetekrol is. Szivesen valaszolok a kerdeseitekre is.
Varom a visszajelzest.
Diszkrecio adott.
Udv, Andras
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakozom szívesen elképzelésetek szerint. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el feltétlenül. Köszönöm szépen!
Sziasztok II. Kerületben vki akár most is raér?
Írj privátban.
Írj privátban.
Sziasztok.Ma este hölgy, pár társaságát várom csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted !