Izgalmas extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként!
Sziasztok.
Heteró úrként(27F) swinger társaságot keresek nagy intimmel. Örülnék érettebb pár társaság megkeresésének. Komárom- Esztergom megye, Budapest, Pest megye.
Várom a privát megkeresést
Üdv, András.
Heteró úrként(27F) swinger társaságot keresek nagy intimmel. Örülnék érettebb pár társaság megkeresésének. Komárom- Esztergom megye, Budapest, Pest megye.
Várom a privát megkeresést
Üdv, András.
Sziasztok! Lenne kedve valakinek csatlakozni hozzánk holnap? Igenyes,apolt ferfit keresunk!!!!!
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Hétfő délelőttre keresem partnerem Pesten
13 keruletben tudlak fogadni ha úgy adódik

Sziasztok!
Budapesten és környékén keresek párokat ma vagy holnap estére, akiket kukkolhatok. Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják.
Viber, whatsapp megoldható!
Írjatok bátran!
Budapesten és környékén keresek párokat ma vagy holnap estére, akiket kukkolhatok. Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják.
Viber, whatsapp megoldható!
Írjatok bátran!
Szombat estére / vasárnap hajnalra párokat keresnénk Budapesten.
Olvass adatlapot !
!
Olvass adatlapot !

sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon.
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma napközben!
BP.,3.kerületben!Hely kell!
Sziasztok.
Hétfőn azaz március 27-én Érden tartózkodom.
Szabad időm kellemes eltöltésére keresek partnert. (fiú vagy lány személyében).Érd:privát üzenetben
Szabad időm kellemes eltöltésére keresek partnert. (fiú vagy lány személyében).Érd:privát üzenetben
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Üllőn szopnák,maysziroztatnám magam...kamionomban.
sziasztok most 7vegen ra ero párok vannak e itt ahol a férjet izgatnáa ha elotte dugnák meg a feleseget?
Sziasztok!
Sziasztok Nagykőrös vagy környékén valaki?
Sziasztok.
Szabad időm kellemes eltöltésére keresek partnert. (fiú vagy lány személyében).
Szabad időm kellemes eltöltésére keresek partnert. (fiú vagy lány személyében).
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Jó napot.
Ma is a környékemen keresek erotikára éhes hölgyeket.
Izgat az erotika minden téren?
Írj rám és meglátod nem fogsz csalódni. Sőt…
Üdv. Albert
Ma is a környékemen keresek erotikára éhes hölgyeket.
Izgat az erotika minden téren?
Írj rám és meglátod nem fogsz csalódni. Sőt…

Üdv. Albert