Sziasztok
Ma este kivernèm pasinak műpuncival sok sikositóval.Kicsit több is mehet,bi uni srác vagyok egyedül élek Szentendrèn.
Diszkréció biztonság adott és elvárt.
Ma este kivernèm pasinak műpuncival sok sikositóval.Kicsit több is mehet,bi uni srác vagyok egyedül élek Szentendrèn.
Diszkréció biztonság adott és elvárt.
Sziasztok!
A délután folyamán szívesen találkoznék budapesti hölggyel, lánnyal vagy párral. Helyem van.
Üdv
Z
A délután folyamán szívesen találkoznék budapesti hölggyel, lánnyal vagy párral. Helyem van.
Üdv
Z
Pestmegyei pár? Baráti kapcsolat?
Diszkrét havert, a profil alapján.
sziasztok
42 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
42 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
Van még valaki?
Sziasztok!
Olvastam,hogy párokat kerestek de ha esetleg sportos 3-ast szerető s a felállást tisztelő pasi is szoba jöhet egy reggelig tartó kejmamorhoz hivjatok.
Imadnam együtt kenyeztetni a hölgyet.
Pont buliba indulnék klubba jobb híján.
De remélem esetleg veletek.
Nem bánjátok meg.
Írok privátbankár is.
Jani (Ez egy válasz Ilove2000 üzenetére (2023. 03. 25. szombat 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Olvastam,hogy párokat kerestek de ha esetleg sportos 3-ast szerető s a felállást tisztelő pasi is szoba jöhet egy reggelig tartó kejmamorhoz hivjatok.
Imadnam együtt kenyeztetni a hölgyet.
Pont buliba indulnék klubba jobb híján.
De remélem esetleg veletek.
Nem bánjátok meg.
Írok privátbankár is.
Jani (Ez egy válasz Ilove2000 üzenetére (2023. 03. 25. szombat 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék most. Helyem van.

Ma este, hajnali 1-2 körül Budapesti pár?
Belváros ! !
Belváros ! !
Ha lenne olyan pár, hölgy ma este akik találkoznának férfival, azok megkereshetnének.
Sziasztok.
Hétfőn azaz március 27-én Érden tartózkodom.
Szabad időm kellemes eltöltésére keresek partnert. (fiú vagy lány személyében).Érd:privát üzenetben
Hétfőn azaz március 27-én Érden tartózkodom.
Szabad időm kellemes eltöltésére keresek partnert. (fiú vagy lány személyében).Érd:privát üzenetben
Sziasztok!Holnap Berekfürdőn párral ismerkednék,fürdőzés,szex.Nézd ahogy előtted,dugom,szopatom a párod egy méretes szerszámmal.

Sziasztok,
Ma este massziroznèk pasit, vidám befejezés műpuncival sok sikositóval,nem vagyok profi masszőr ,de azért jól érezzük majd magunkat .
Helyem van Szentendrèn
Ma este massziroznèk pasit, vidám befejezés műpuncival sok sikositóval,nem vagyok profi masszőr ,de azért jól érezzük majd magunkat .
Helyem van Szentendrèn

Sziasztok! Ápolt normális jó méretű 18/6 férfiként ismerkednék kedves,hölgyel, párral aki,akik igénylik egy férfi közeledését,,barátságát. A cél,,hogy érezzük jól magunkat szexeljünk jókat élvezzük az élat adta lehetőséget! Képeim vannak fent és adatlapom is minden kellemes dolog érdekel,ami titeket is4 Írjatok örülnék. Csak akik komolyan gondolják én igen és ti?
Ma valaki Budapesten? Hely van, de megyek is, ha kell.
Aktív bi férfit vagy férfiakat keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok .
25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok !
Nagy farkú fiú szívesen csatlakozna párhoz, a Nő kényeztetésére.Utazni tudok. Kérlek olvassátok el az adatlapomat.
A hétvégén ráérek, kérlek írjatok üzenetet és érezzük jól Magunkat !
Üdv Matifu
Nagy farkú fiú szívesen csatlakozna párhoz, a Nő kényeztetésére.Utazni tudok. Kérlek olvassátok el az adatlapomat.
A hétvégén ráérek, kérlek írjatok üzenetet és érezzük jól Magunkat !

Üdv Matifu