Sziasztok,ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrèn
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrèn
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok! Szopni szerető hölgyet keresünk, aki csatlakozna párosunkhoz. Szeretném férjemet közösen kényeztetni egy másik hölggyel. Szép napot!
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok.
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, akikhez hosszútávon csatlakozhatnék akár mindkét fél örömére.
Imádom a női testet és a puncit, de égek a vágytól, hogy egy megfelelő párral megéljem, megéljük vágyainkat. Nem okozna számomra problémát, hogy a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet is finoman kényeztessem, érzékien leszopnám, spermáját lenyelném... Emellett természetesen bármi jóban benne vagyok a feleség kényeztetését illetően is.
Igényes, értelmiségi, humoros pasi vagyok átlagos mérettel és sok spermával...
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, akikhez hosszútávon csatlakozhatnék akár mindkét fél örömére.
Imádom a női testet és a puncit, de égek a vágytól, hogy egy megfelelő párral megéljem, megéljük vágyainkat. Nem okozna számomra problémát, hogy a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet is finoman kényeztessem, érzékien leszopnám, spermáját lenyelném... Emellett természetesen bármi jóban benne vagyok a feleség kényeztetését illetően is.
Igényes, értelmiségi, humoros pasi vagyok átlagos mérettel és sok spermával...
Sziasztok húsvéti locsolót keresünk . további részlet az adatlapon . ui, locsolás minden héten lehet akár többször is wave
Sziasztok!Mindkét fél részéről bi párt megismernénk szivesen!Utazni tudunk!Pasi passzív szerepet kedvelje!
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves m ------ >Adatlap
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok mi 39/44 Fejér megye-i. Kedves hetero pár vagyunk. Kedves, szimpatikus párrokal ismerkednénk. Egymás előtti hancurozásra, de megfelelő szimpátia esetén akár párcserére is. Utazni és fogadni is tudunk.
Sziasztok . húsvéti locsolót keresünk az adatlapunk szerint de nem csak húsvétra. kellemes húsvétot mindenkinek.
Sziasztok! Ma is várom egész nap,, éjjel hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm !
Kusfaszt szopnek most bp, vagy 3 iknak, vagy nyalas, duga} s vekony nokkel!
Van még valaki?
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék ma. Helyem van.

Valaki közös kurvázásra?
Sziasztok!Holnap jó idő esetén Pár ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják szopatják tele élvezik egy méretes szerszámmal,autóban szabadban a Tisza tónál.Poroszló,Sarud.
Sziasztok!
Ápolt párhoz csatlakoznék, ma este.
Cuckold, dp stb...
Diszkréció,higiénia adott.
Ápolt párhoz csatlakoznék, ma este.
Cuckold, dp stb...
Diszkréció,higiénia adott.
Újpesti Duna parton most valaki szabadban?