Sziasztok. Kifutónál van most valaki aki szeretne kalandozni?
Budapesten párokat kukkolnék szex közben!
Ma este pàr Demjén fürdőzés szaunàzás cuckold magas sportos nagy méretű pasival?
Szia! Tetoválószalonos kaland érdekelhet? Van bent egy szoba épített zuhanyzóval, stb........
A szalonban található kanapék, recepció, tetováló ágyak, asztalok csupa mókázásra adnak lehetőséget
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 04. 15. szombat 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
A szalonban található kanapék, recepció, tetováló ágyak, asztalok csupa mókázásra adnak lehetőséget

Sziasztok 8kerben szopnèk
Ráérek.
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 04. 15. szombat 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
lányt, nőt, vagy párt keresnék
Ma estére aktív srácot vagy párokat hölgyeket keresek egy kis kalandozásra,előtte kis masszázs is belefér.Kecskeméten kulturált helyem van!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Szia. Szívesen találkoznék veled.
Budán tudok fogadni!
Sziasztok, ma délután/este ráérő hölgyet keresek az adatlapom szerint. 45/183/85 helyem van, utazni is tudok.
Most valaki aki kivernè nekem a 13 környékén és imádja a sok gecit? Kocsimban vagy a tiedben!Tele vagyok nagyon és magamra akarok élvezni
Sziasztok. Ma este hölgy, vagy pár aki, akik egy diszkrét pasival találkoznának is! Helyem lenne Szalkszentmártonba, és Pest megyébe az utazás sem lenne gond! Aki, akik komolyan gondolják!
Ma estére(szombat) keresek párt vagy nőt
28eves 180/85kg. Kék szem, barna haj , nagy intim méret.
Utazni tudok
(Pest +50km max)
28eves 180/85kg. Kék szem, barna haj , nagy intim méret.
Utazni tudok
(Pest +50km max)
Sziasztok szívesen benne lennék ma este
Sziasztok. Ma este ráérő pasit?
Sziasztok! 26 éves mackós srác vagyok átlagos mérettel. Nyitott vagyok minden újdonságra és perverz elképzelésre. Lányokkal párokkal ismerkednék Pesten és Környékén.
Sziasztok!
42 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt hölggyel vagy párral közös örömszerzések céljából.
42 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt hölggyel vagy párral közös örömszerzések céljából.