Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Szia. Szívesen találkoznék veled.
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 04. 15. szombat 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Budán tudok fogadni!
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 04. 15. szombat 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, ma délután/este ráérő hölgyet keresek az adatlapom szerint. 45/183/85 helyem van, utazni is tudok.
Most valaki aki kivernè nekem a 13 környékén és imádja a sok gecit? Kocsimban vagy a tiedben!Tele vagyok nagyon és magamra akarok élvezni
Sziasztok. Ma este hölgy, vagy pár aki, akik egy diszkrét pasival találkoznának is! Helyem lenne Szalkszentmártonba, és Pest megyébe az utazás sem lenne gond! Aki, akik komolyan gondolják!
Ma estére(szombat) keresek párt vagy nőt
28eves 180/85kg. Kék szem, barna haj , nagy intim méret.
Utazni tudok
(Pest +50km max)
28eves 180/85kg. Kék szem, barna haj , nagy intim méret.
Utazni tudok
(Pest +50km max)
Sziasztok szívesen benne lennék ma este
Sziasztok. Ma este ráérő pasit?
Sziasztok! 26 éves mackós srác vagyok átlagos mérettel. Nyitott vagyok minden újdonságra és perverz elképzelésre. Lányokkal párokkal ismerkednék Pesten és Környékén.
Sziasztok!
42 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt hölggyel vagy párral közös örömszerzések céljából.
42 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt hölggyel vagy párral közös örömszerzések céljából.
Házaspár keresi a család barátnőjét. Barátkozástól és szabadidő közös eltöltésétől kezdve az utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig minden lehetséges. Keresünk hölgy masszőrt is a hölgy tag részére. Privát üzenetet írj!
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Csinos Holgyekkel ismerkednek akik szinten titkos kapcsolatot keresnek esetleg parok is irhatnak. Sportos, tapasztalt srac vagyok. Parok is irhatnak. Csaladom miatt hajnali, illetve napkozbeni talik megoldhatok. Szep napot!
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Sziasztok.Ma egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
Egy vagy két pasit keresek kellemes időtöltésre. Csak nemdohányzók és fontos, hogy hely legyen.
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma de.!BP.!
Sexpartnereim keresném ma de.!BP.!
Sziasztok! Ma délután,este olyan páttal találkoznék ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte,dugják,szopatják egy méretes szerszámmal,előtte élvez el.Autóban,szabadban a Tisza tónál,Poroszló,Sarud.
Sziasztok lányok,asszonyok.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyadeidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2