Gloryhole szopok most azonnal. Helyem van.
Sziasztok. Ma délután lenne kedve egy kedves hölgynek vagy párnak ismerkedni egy átutazóban lévő 45 éves pasival?
Aki ma Budapesten szeretne szopatni vagy dugni az írjon.hely van
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Budapesten vagy környékén keresünk társasagot,hazibulit.Privatban várjuk a lehetőséget!
Sziasztok 28 éves passzív fiú vagyok 04.17. délután a városligetben szopnék
Vagyok
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Mire ?
Ma tankolni kell ?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma tankolni kell ?
Sziasztok. Ma este türelmes pasi?
Budapest 3. Kerületi Tetováló szalonba ma estére/éjszakára keresek egy hölgyet.
Kamusok kíméljenek, csak hölgy
Kamusok kíméljenek, csak hölgy

Sziasztok!
Igényes és intelligens fiatal férfiként ismerkednék, szintén igényes párokkal a hölgy örömére.

Igényes és intelligens fiatal férfiként ismerkednék, szintén igényes párokkal a hölgy örömére.

Sziasztok !
Ma estére keresek lányt vagy párt akik benne lennének egy kellemes kikapcsolódásban. Fogadni és utazni is tudok.
Ma estére keresek lányt vagy párt akik benne lennének egy kellemes kikapcsolódásban. Fogadni és utazni is tudok.
Ma estere keresek partnert , sokmindenre nyitott vagyok
sziasztok feleseget kényeztetnek a ferjje elott(cuckold) ha vannak itt erre nyitott párok!
Sziasztok.ma estére keresünk jóképű/sármos srácot hármashoz hetero alapon pesten.képgyűjtők és kamugépek légyszi kerüljenek mert belőlük már volt elég......
Yoni intim masszázs hölgyeknek, gyakorlott intim masszőrtől !
Mostanában tantra és jóni masszázst tanulok és a jövőben szeretnék ezen a területen (is) dolgozni hivatásos masszőrként. Viszont mivel még az út elején járok, ezért szívesen gyakorolnék egy erre nyitott hölgyön. Esetleg párok is szóba jöhetnek, ahol a hölgyet masszírozom, amíg a párja nézi.
Nem vagyok profi, de azért van már tapasztalatom és eléggé élvezték az eddigi jelentkezők
Csak BUDAPESTIEKKEL ismerkednék, akik tudnak fogadni.
Képeim vannak az oldalon, de szívesen beszélgetek is a témáról nőkkel/párokkal. De a masszázsnál többre is nyitott vagyok ha úgy alakul, de most nem feltétlen ez az elsődleges prioritás.
Nem vagyok profi, de azért van már tapasztalatom és eléggé élvezték az eddigi jelentkezők

Csak BUDAPESTIEKKEL ismerkednék, akik tudnak fogadni.
Képeim vannak az oldalon, de szívesen beszélgetek is a témáról nőkkel/párokkal. De a masszázsnál többre is nyitott vagyok ha úgy alakul, de most nem feltétlen ez az elsődleges prioritás.
Sziasztok, hètföi napra àpolt aktív pasit keresek, akivel àtèlhetnèm elsö prosztata orgazmusomat. Diszkrèt helyem van, tudd hogy mit akarsz. Lègy àpolt, diszkrèt ès irànyító tipus.
Lehetsz hetero is, engem nem èrdekel.
Lehetsz hetero is, engem nem èrdekel.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakozom szívesen elképzelésetek szerint. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el feltétlenül. Köszönöm szépen!