Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma délután!BP.!
Párhoz csatlakoznék ma délután!BP.!
Sziasztok! Szívesen ismerkednék párokkal!
Sziasztok!
Holnap, Csütörtökön (04.20) esti órákban szívesen lennék hölgy, vagy pár partnere. Hellyel rendelkező (de akár utazni is tudó) 36 éves pasi vagyok Budapestről, a II. Kerületből. Akik látnak bennem fantáziát és szívesen elöltenének velem pár túlfűtött órát, várom privát megkeresését.
Üdv
Nyelvmester
Holnap, Csütörtökön (04.20) esti órákban szívesen lennék hölgy, vagy pár partnere. Hellyel rendelkező (de akár utazni is tudó) 36 éves pasi vagyok Budapestről, a II. Kerületből. Akik látnak bennem fantáziát és szívesen elöltenének velem pár túlfűtött órát, várom privát megkeresését.
Üdv
Nyelvmester
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek írjatok bátran.
Sziasztok!Szombaton délután,párt fogadnék igényes apartmanban a Tisza tónál Sarudon itt alvási lehetőséggel,éjszakáig tartó Hármas,cuckold.Magas,sportos,nagy méretű ápolt pasi.
SZiasztok, tavasz alkalmából keresek belevaló nőt

Kimondottan a csajom részére keresünk kedd, szerda vagy csütörtök estére hölgyet esetleg biszex párt!
Pasikkal mos nem kíván lenni, így jelentkezzetek!
Pasikkal mos nem kíván lenni, így jelentkezzetek!
Sziasztok. Lányok,Hölgyek, párok figyelem. Olyan társat keresek akik velem töltenének 1-2 napot egy wellness Hotelben. Természetesen én állom. Persze a szimpátia nagyon fontos. Várom a jelentkezőket. Többi priv.
Ma este adatlapunkon leírtak megfelelő pasit fogadnánk 20 óra magasságában. Vastag méret előny ! Csak privát üzenetre reagálunk ! OLVASS ADATLAPOT !
Sziasztok. Kora délutáni időszakban Budapesten esetleg hölgy vagy pár akinek van ideje és kedve ismerkedni egy 30 éves, 193 cm magas, diszkrét, ápolt, potens pasival? Bátran írjatok privátban.
Sziasztok! A hétvégére tettre kész párt keresünk akik tudják mit akarnak!
Sziasztok.Ma egész este,éjjel várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
Sziasztok! Csütörtökre (20) keressük ápolt partnerünket adatlap szerint! Nem jövő hétre..Viber kell
Gloryhole szopok most azonnal. Helyem van.
Sziasztok. Ma délután lenne kedve egy kedves hölgynek vagy párnak ismerkedni egy átutazóban lévő 45 éves pasival?
Aki ma Budapesten szeretne szopatni vagy dugni az írjon.hely van
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Budapesten vagy környékén keresünk társasagot,hazibulit.Privatban várjuk a lehetőséget!
Sziasztok 28 éves passzív fiú vagyok 04.17. délután a városligetben szopnék