sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas kozben is! Erre nyitott párokkal ismerkednek ha vannak itt?
Sziasztok ma délutánra/ estére keresek párt vagy lányt.
28eves sportos nagyfarku srác vagyok
28eves sportos nagyfarku srác vagyok
Sziasztok!Szombaton délután,párt fogadnék igényes apartmanban a Tisza tónál Sarudon itt alvási lehetőséggel,éjszakáig tartó Hármas,cuckold.Magas,sportos,nagy méretű ápolt pasi.
Mire legyek türelmes ?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 04. 20. csütörtök 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Az adatlapomon látható szerszámhoz keresek hölgyeket, párokat kipróbálásra. Férfiakat nem. Pest, 13-kerulet

Sziasztok. Valóban nimfomániás nőt keresek. Találjunk egymásra!
Sziasztok! Ma estére keressük partnerünket egy 27-45év közötti FÉRFI személyében! Fontos borotvált,intelligens,ápolt legyél!! Várjuk a jelentlezőket !!
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
22,23 án 13:00tól keresek hellyel rendelkező pasit aki megtanitana szopni! Régi vágyam válna valóra.
Budapesten keresek,a fenti időpontban,sm témában jártas,hellyel rendelkező,férfi,bi vagy homo partnert.Egész estés találkozóhoz, akár többesben is. Előny ha elmúltál 60,aktív szerepet kedveled,szereted a bizarr dolgokat is. DE minden megoldás is érdekel.
Sziasztok.Ma egész este,éjjel várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
Szigetszentmiklóson szívesen massziroznèk. Svéd, relaxáló, talp. Természetesen igény szerint egy kis extrával.
30-as, 40-es popsi kedvelő apucikat keresek MA. Ha nem zavar, hogy a formás kerek popsimon tanga lesz és combfix akkor, keress. Pussz
Kedves Hölgyek! Normális, megbízható, szavatartó, gerinces és normális értékrenddel megáldott férfi vagyok
Ma estere keresnek partnert, sokmindenre nyitott vagyok

Sziasztok két 40 éves pasi csatlakozna párokhoz a hölgy örömére. Átlagos testalkat 17 18 cm intim. Irj privit
Szia. Állok rendelkezésére.
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 04. 20. csütörtök 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Szombat estére türelmes pasi?
Az adatlapomon látható szerszámhoz keresek hölgyeket, párokat kipróbálásra. Férfiakat nem. Pest, 13-kerulet