Dányból szokott lenni itt valaki???
Privátba írj!
Privátba írj!
Sziasztok !
Én nagyon szívesen. Pomázi vagyok (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 22. szombat 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 22. szombat 08:13
Én nagyon szívesen. Pomázi vagyok (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 22. szombat 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4697610)

Sziasztok! A mai napra is keresünk egy kedves, intelligens,ápolt férfit, aki meglátogatna minket Szentendrén! 27-45 év közötti legyél! Várjuk a jelentkezésed!

Aki szopatna vagy dugna ma Bp.az írjon hely van
Valaki 13. Kerület? Helyem nincs. Kiváncsi hetero vagyok. 27 éves
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Igényes Párokat fogadok otthonomban. Csak párokat, nyitott pervi párokat!
Sziasztok! A mai napra is keresünk egy kedves, intelligens,ápolt férfit, aki meglátogatna minket Szentendrén! 27-45 év közötti legyél! Várjuk a jelentkezésed!

Sziasztok!
Ma délelőtt aktív/bi srácot szopnék. (Budapest) Helyem sajnos nincs.
27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Ma délelőtt aktív/bi srácot szopnék. (Budapest) Helyem sajnos nincs.

Sziasztok!
Ma délelőtt aktív/bi srácot szopnék. Helyem sajnos nincs.
Ma délelőtt aktív/bi srácot szopnék. Helyem sajnos nincs.

Sziasztok mi most 2 bi fiú 1 bi lány vagyunk 8kerben gyertek el most hely van
Sziasztok!
Unatkozó hölgy vagy pár Budapesten?
Unatkozó hölgy vagy pár Budapesten?
40es sportos pasi jó mérettel keres nőt vagy párt
hosszabb távra is!

Sziasztok. Szeretnék párral, hölggyel ismerkedni és persze találkozni is. Ha lenne aki partner lenne benne, az írhatna vissza.
sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas kozben is! Erre nyitott párokkal ismerkednek ha vannak itt?
Sziasztok ma délutánra/ estére keresek párt vagy lányt.
28eves sportos nagyfarku srác vagyok
28eves sportos nagyfarku srác vagyok
Sziasztok!Szombaton délután,párt fogadnék igényes apartmanban a Tisza tónál Sarudon itt alvási lehetőséggel,éjszakáig tartó Hármas,cuckold.Magas,sportos,nagy méretű ápolt pasi.
Mire legyek türelmes ?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 04. 20. csütörtök 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Az adatlapomon látható szerszámhoz keresek hölgyeket, párokat kipróbálásra. Férfiakat nem. Pest, 13-kerulet

Sziasztok. Valóban nimfomániás nőt keresek. Találjunk egymásra!