Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ki szeretném veretni a farkam úgy hogy magamra élvezzek! Valaki/K esetleg? Kocsimban vagy nálad !
30-as, 40-es popsi kedvelő apucikat keresek MA. Ha nem zavar, hogy a formás kerek popsimon tanga lesz és combfix akkor, keress. Pussz
Sziasztok! 24 éves egyetemen én végzős Hetero fiú vagyok. Most hétvégén pénteki vagy szombati napon szívesen ismerkednék hölggyel vagy párokkal. Részemről adott az intelligencia, diszkréció és igényesség. Ha szívesen ismerkednél/ismerkednétek keres/keresetek üzenetben. Mindenkinek sok sikert és kitartást a hétvégéig. (18-50)
Sziasztok! Ma este, éjjel is várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várlak szeretettel.Várom üzeneted! Köszönöm!
Sportos 40 es pasi extra mérettel játszótársat keres vékonyabb sportos nők érdekelnek párok csak hetero alapon Telki ,Budakeszi, 12 ker környéke szép estét üdv P
válaszoltam
(Ez egy válasz Intelligens83 üzenetére (2023. 04. 26. szerda 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
nőt vagy párt keresek hosszú távra részletek privátban
Sziasztok irtam nektek privatban
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 26. szerda 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 26. szerda 20:27
Törölt felhasználó (4637682)

sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Hétvégén hölgy/pár esetleg? Adatlapot érdemes megnézni

Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Sportos bi uni srác vagyok
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn

Sportos bi uni srác vagyok
Budapest,Keleti pályaudvar környékén holnap esti találkozóval keresek párt vagy hölgyet.
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölgyet keresek rendszeres kapcsolódásra

Sziasztok ! Budapesten valóban nagyméretü pasi vagyok ! Heteró pár , elhanyagolt nő játszótársa lennék .
Ma délután pesten biszex párt keresek.
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma napközben!
Sexpartnereim keresném ma napközben!
Sziasztok. Ebben a szép időben esetleg most Budapesten van olyan hölgy vagy pár aki szívesen kalandozna egy fiatal, diszkrét, ápolt, potens pasival? Legyen az autokazas, bevásárlás vagy a szabadba kimenni. Privátban elertek.
Sziasztok. Néha írok ide is, hogy lássatok. :P Van kedve valakinek ismerkedni, szigoruan hetero alapon.

Sziasztok! Ma este, éjjel is várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várlak szeretettel.Várom üzeneted! Köszönöm!