Bi parok vannak meg itt vagy total kamu lett az oldal ?
Kérésem elsőre talán furcsal lehet, de nem adom fel......Jóképű, sportos 50-es férfi keres olyan fiatal lányt, akinek hosszasan nyalhatná a fenekét. Az igazán nagyszerű az lenne, ha közben maszturbálva elélvezne, itt fontos lenne a valódi elélvezés (ezt az ánuszon érezni lehet), továbbá extra jó lenne a természetes szőrzet.....Mindezt viszonzás nélkül, akár ruhában is. Bármilyen furcsa, fontos az intelligencia, így elsősorban pl. egyetemista lányokra gondolok. - egyéb szerepjáték is érdekel. Hely jó ha van, de mindent meg lehet oldani.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok,rendszeres diszkrét havert keresek.
Helyem van Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok,rendszeres diszkrét havert keresek.
Helyem van Szentendrèn
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Bizarr jatékokat kedvelő hölgyet, párt, baráti tarsaságot keresek!
Részletek privátban.
Bizarr jatékokat kedvelő hölgyet, párt, baráti tarsaságot keresek!
Részletek privátban.
Hölgy, illetve pár társaságágát keresem ma Dabas környéken !!!
Sziasztok!Holnap délután olyan párral ismerkednék Pesten,ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte dugják szopatják a párját egy méretes szerszámmal.Autós kalan is,hármas cuckold.
Kellemes masszáz, budapesti Hölgynek!
Sziasztok szombaton estére keresünk.
Lányt, Párt.
Mi 3an vagyunk 2 fiú 1 lány.
Lányt, Párt.
Mi 3an vagyunk 2 fiú 1 lány.
Sziasztok nyáron jőn valaki Rodoszra nyaralni?
Sziasztok. 40es pasi kedves nőt keres hosszú távra

nőt vagy párt keresek hosszú távra részletek privátban
A mostanra tervezett parti nem jött össze, így át tettük szerdára, ha lenne olyan pasi akinek nagyon sok anyaga van vagy jó vastag nagy farka és telespriccelné megdolgozná a kis szűk kopasz pinát és van skypeja akkor az irjon és egyeztetünk.
sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon
Ma este 21,30 körül Bp. 11.kerületi lakásunkon fogadnánk egy, az adatlapunkon leírtaknak megfelelő hetero pasit hármas szexre. Csak privát üzenetet várunk !
Sziasztok
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Sziasztok!
3-as hoz keresünk pasit adatlapunknak megfelelően!!
Csak olyanok írjanak akik mernek is talákozni!!
Szép napot mindenkinek!!
3-as hoz keresünk pasit adatlapunknak megfelelően!!
Csak olyanok írjanak akik mernek is talákozni!!
Szép napot mindenkinek!!