Az,mindenki csak száj! Egyedűli nő olyan mint a lottó ötös,esély semmi!
(Ez egy válasz Gyurko01 üzenetére (2023. 04. 29. szombat 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Terhes szexpartnert keresnék, az ország területén belül flexibilis vagyok a helyet illetően. Magamról röviden, 25 éves, nagyon atletikus testfelépítésű srác vagyok; privátban tudok küldeni képeket stb.
Terhes szexpartnert keresnék, az ország területén belül flexibilis vagyok a helyet illetően. Magamról röviden, 25 éves, nagyon atletikus testfelépítésű srác vagyok; privátban tudok küldeni képeket stb.

Pesten keresek most vagy mára férfit hellyel
Komolytalan az oldal
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 04. 29. szombat 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, egyedül élek Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, egyedül élek Szentendrèn
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok.Ma 6 kerben pár aki ismerkedne?cuckold,hármas,magas sportos nagy farkú pasival.
Sziasztok! Igényes pasi keres ma vagy holnap estére igényes hölgyet vagy párt, kizárólag heteroalapon!
Sziasztok !
Április 30-án estére párként férfi hetero alapon keresnénk szállást Demjénben vagy Egerszalókon, akár közös éjszakai fürdőzéssel egybekötve ! Csak privát levelet várunk ! Kérjük olvass adatlapot hogy ki nem jöhet szóba, csak a felesleges problémák elkerülése végett !
Április 30-án estére párként férfi hetero alapon keresnénk szállást Demjénben vagy Egerszalókon, akár közös éjszakai fürdőzéssel egybekötve ! Csak privát levelet várunk ! Kérjük olvass adatlapot hogy ki nem jöhet szóba, csak a felesleges problémák elkerülése végett !
Lány? Ahogy elnézem, itt reménytelen találni!
IX-ker nő orális kényeztetésre?????
Hali
Párt kukkolnék ma este Budapesten vagy környékén!
Viber és whatsapp megoldható!
Pàr szexelèsèt vègignèznèm ma dèlutàn nàlam. Èn csak nèznèm ès kivernèm, kèrèsre csinàlnàm azt amit mondanak. Szivesen lennèk valamilyen szinten nyalò-szopò szolga. Privàtban irj.
sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Sziasztok.Ma egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.

Sziasztok!
Most délelőtt aktív/bi srácot szopnék. (Budapest) Helyem nincs.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Most délelőtt aktív/bi srácot szopnék. (Budapest) Helyem nincs.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Sziasztok ma estére keresünk párt 3 fiú 2 lány felállásra.
Hali
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölgyet keresek hétvégén