Sziasztok. Érdekelne valakit, elmenni egy fizetőshöz ketten footjobra (lábszex)? Persze csak akit érdekel a láberotika.
Szeretnék találni egy olyan hölgyet, akivel megoszthatnánk egymással a bennünk lévő vágyainkat, vagy éppenséggel az átélt izgalmakat, természetesen tabuk nélkül. Első sorban csak beszélgetésre, levelezésre vágyom, hisz ezek alapján ismerhetjük meg egymást.
Sziasztok 13 ker hölgy társaságát keresem most. Akár egy jó beszélgetésre is.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma hölgyet kényeztetnék, vagy cuckold játékban bull lennék. Helyem van.
Sziasztok! Hármasban tapasztalat srácként ismerkednék párokkak. Budapest és környéke, ésszerű határokon belül utazni tudok!
Sziasztok, esti randikhoz keresem hölgy partnerem.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek , párok írjatok bátran.
Ma delelötre keresunk hölgyet apolt igènyes helyes pasit nőt max 40èves korig nőt...
Pasi kehet idősebb....
Ha van szimpàtia lesz tali is ...kep nelkul ne erölködj.
Pasi kehet idősebb....
Ha van szimpàtia lesz tali is ...kep nelkul ne erölködj.
Fiatal csinos párhoz csatlakoznék ma este!
Valaki ma? Zugló környékén? pár vagy nő ?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Ma este fogadni is tudok magányos hölgyet egy izgalmas erotikára.
Masszázs + erotika/szex
Masszázs + erotika/szex

30-40-es szexpartner mára? Bp belváros, keressss
Sziasztok!
Hetero pesti pasiként ismerkednék szívesen hölgyekkel és párokkal egyaránt. Az adatlapomon vannak képek és infók rólam. Amennyiben szimpatikus vagyok, a postaládám nyitva van számotokra.
Tisztelettudó és kulturált vagyok. Válaszolok mindenkinek.
Szép napot mindenkinek!
Hetero pesti pasiként ismerkednék szívesen hölgyekkel és párokkal egyaránt. Az adatlapomon vannak képek és infók rólam. Amennyiben szimpatikus vagyok, a postaládám nyitva van számotokra.
Tisztelettudó és kulturált vagyok. Válaszolok mindenkinek.
Szép napot mindenkinek!
Hali
Párt kukkolnék ma este Budapesten vagy környékén!
Viber és whatsapp megoldható!
Párt kukkolnék ma este Budapesten vagy környékén!
Viber és whatsapp megoldható!
Sziasztok!
Megöl a kiváncsiság hogy milyen lehet videoChaten masztizni!
Még új vagyok. Valakinek nem lenne kedve elvenni a szüzességem ezen a téren? Persze lányokra gondolok.
Megöl a kiváncsiság hogy milyen lehet videoChaten masztizni!
Még új vagyok. Valakinek nem lenne kedve elvenni a szüzességem ezen a téren? Persze lányokra gondolok.
Sziasztok. Valaki/K segítene rajtam? Tele a farkam és rengeteg gecim van
szívesen magamra élveznék és le nyalatnam
kocsimban vagy nálad