Alkalmi szexpartnert keresek mostanában!
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék ma. Helyem van.

Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Szívesen ismerkednék valóban igényes, vonzó, fiatalos párral Budapesten és környékén. Én szintén igényes, sportos, ápolt és intelligens 30-as pasi vagyok

Sziasztok! Deli mellett a parkban huncutkodas?

helló! 2 -3pasit keresünk hölgy kényeztetésére, 30-45 év közt max15cm farokkal !
sziasztok .
28 eves urkent csatlakoznek parhoz. Nagy merettel Komarom megyeben, Budapest , Pest megye. Nagy cici előny.
28 eves urkent csatlakoznek parhoz. Nagy merettel Komarom megyeben, Budapest , Pest megye. Nagy cici előny.
25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Ma este pár hoz csatlakoznék Pesten
hely megoldott, ha nincs

Mostanában vagy ma este?pár vagy nő aki ráérne egy 28eves kék szemű barna hajú 180/85kgos sracra ?.nagy intimmel? Pest megyéből
Hétfő vagy kedd este szopatnék, 70-es ápolt férfi. Budapest Ujlipótváros
Ma este 21,00 körül Bp. 11.kerületi lakásunkon fogadnánk egy, az adatlapunkon leírtaknak megfelelő hetero pasit hármas szexre. Csak privát üzenetet várunk ! Nem hosszú, de annál vastagabb intim előny !
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Párokat, hölgyeket fogadnék 13-keruleti lakasomban ma
Sziasztok!
Most keresek aktív partnert orálhoz Budapesten belül. Hely szükséges.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Most keresek aktív partnert orálhoz Budapesten belül. Hely szükséges.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Ma délelőtt relaxáló kényeztető masszázs hölgyek, párok részére Bp. és környékén, házhoz megyek. Képzett, nem olajos markolászás. Kor, alkat nem számít.
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Házaspárt keresek ahol a férj meglepné afeleségét agy nagy farkú pasival. Kor,alkat ,távolság mellékes.
Sziasztok. Mai nap párt lányt keresnék.
Imádok puncit nyalni. De bi párhoz is csatlakoznék.
Üdv T
Imádok puncit nyalni. De bi párhoz is csatlakoznék.
Üdv T