Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma este 21,00 körül Bp. 11.kerületi lakásunkon fogadnánk egy, az adatlapunkon leírtaknak megfelelő hetero pasit hármas szexre. Csak privát üzenetet várunk ! Nem hosszú, de annál vastagabb intim előny !
Hétfő vagy kedd este szopatnék, 70-es ápolt férfi. Budapest Ujlipótváros
Mostanában vagy ma este?pár vagy nő aki ráérne egy 28eves kék szemű barna hajú 180/85kgos sracra ?.nagy intimmel? Pest megyéből
Ma este pár hoz csatlakoznék Pesten
hely megoldott, ha nincs
hely megoldott, ha nincs
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
sziasztok .
28 eves urkent csatlakoznek parhoz. Nagy merettel Komarom megyeben, Budapest , Pest megye. Nagy cici előny.
28 eves urkent csatlakoznek parhoz. Nagy merettel Komarom megyeben, Budapest , Pest megye. Nagy cici előny.
helló! 2 -3pasit keresünk hölgy kényeztetésére, 30-45 év közt max15cm farokkal !
Sziasztok! Deli mellett a parkban huncutkodas?
Szívesen ismerkednék valóban igényes, vonzó, fiatalos párral Budapesten és környékén. Én szintén igényes, sportos, ápolt és intelligens 30-as pasi vagyok
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék ma. Helyem van.
Alkalmi szexpartnert keresek mostanában!
Pároknak biztosítanék helyet alkalmanként Pest megyében Mátyásföldön ! Szívesen beszállnék harmadiknak is , fotóznám vagy videóznám is,ha erre van igény,de csak sima kukkolásért is cserébe !
Sziasztok!
Sziasztok! Ma lenne pár akihez lehetne csatlakozni?
Most valaki egy gyors cumira ? Helyem van Kőbányán és nagyon tele a zacsim !
Párt szívesen néznék szex közben és/vagy pár megnézhetne engem.
Mindent a szemnek... !
Autó vagy más izgalmas helyek is szóba jöhetnek.
Budapest és környéke!
Mindent a szemnek... !
Autó vagy más izgalmas helyek is szóba jöhetnek.
Budapest és környéke!
Popsipuncimat dugatnám ma. Bp belvaros

vazelinator

noname