Sziasztok, esténként csinos hölgyre szívesen ráérnék

Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok! Május 23-án este keresnénk szimpatikus párt Budapesten közös gabalyodásra! Ffi bi kizárt, helyünk sajnos nincs! Privát üzenet várunk!!
Sziasztok! Ma délelőtt ráérek.Várom hölgyek , párok társaságát otthonomban Gödöllőn. De utazni I tudokVárom üzeneted!
Üdv T
Üdv T
Csiksomlyoi bucsuba utitársat keresnék 05 20-30. Utazás vonattal éskerékpáral jegyek szálások megvanak vagy 2fö részére átadnám.részletek privat üziben
Kívánok egy finom puncit kinyalni!
Pesten fogadnék párt ma este lakásomban.
Budapesten, vagy a környéken párokat keresek. Fogadni tudok a 13-ik kerületben)
Párokkal osmerkednék , ahol mid a két fél kivánná a faszt.
Lehetőség szerint állandó partnert keresek
Napközben szivesen meglátogatlak titeket.
Lehetőség szerint állandó partnert keresek
Napközben szivesen meglátogatlak titeket.
Üdvözlet!
(Nem kamu!!Egy ismerősnek keresek lányt,ő nincs ilyen oldalakon.)
Őrs vezér tere környékéről keresek egy normális,dekoratív (nem pláza cica)lányt/hölgyet lazább testi kapcsolatra.
Fontos,hogy tudd mit akarsz.
Ha van itt hölgy,aki ilyesmiben gondolkodik írjon privátba!
Köszönöm.
Tényleg nem kamu!!!
(Nem kamu!!Egy ismerősnek keresek lányt,ő nincs ilyen oldalakon.)
Őrs vezér tere környékéről keresek egy normális,dekoratív (nem pláza cica)lányt/hölgyet lazább testi kapcsolatra.
Fontos,hogy tudd mit akarsz.
Ha van itt hölgy,aki ilyesmiben gondolkodik írjon privátba!
Köszönöm.
Tényleg nem kamu!!!
Ma estere keresnek partnert, sokmindenre nyitott vagyok.
Gyálon nő vagy pár aki napközben akciózna?

Sziasztok.. 46 éves hatvani férfi vagyok.. párokhoz csatlakoznék, utazni tudok, heves-nógrád-pest -jász megye... Bi érdeklődés ok. Viber jó ha van..
Sziasztok! Ma egész nap ráérek.Várom hölgyek , párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Kedves Hölgyek, Párok! Ma délelőtt esetleg valaki egy kellemes házi welnesre? Szauna, yakuzzi, masszázs? Ápolt, kulturált, megbízható férfi vagyok. Privát üzenetben várok érdeklődést.
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma napközben!
Sexpartnereim keresném ma napközben!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
igényes,ápolt hölgyet,párt keresek,akik nagy farkúpasit keresnek. Házhoz megyek. Budapest XIII. ker.
Sziasztok! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok! Május 23-án este keresnénk szimpatikus párt Budapesten közös gabalyodásra! Ffi bi kizárt, helyünk sajnos nincs! Privát üzenet várunk!