Kedves párt kényeztetnék ma este.
Ma este keresek aktív partnert főleg orál kalandhoz Budapestről. Hely szükséges.
Én 27 éves, normál testalkatú srác vagyok.
Én 27 éves, normál testalkatú srác vagyok.
Budapesten vagyunk és pár is erdekel minket, ahol csak a nő beszáll hozzánk. Masik férfi nézheti
Párommal keresünk ma estére még egy lányt hámas együttletre. Ha mindenkinek tetszik, majd lehet több találka is. Férfiak nem érdekelnek minket, tiltjuk ha irnak. Képeket privatban küldünk. Rendkívül csinosak, sportosak és szexik vagyunk mindketten. Erotikus szexet kedveljük, amely tele van szenvedéllyel
Sziasztok! Nő vagy pár esetleg Érd, Budaörs környékén?
Aki szopatna vagy dugna Bp.az írjon .hely van lakás gloryhole is .41 éves magas férfias pasi vagyok
Hello. Parral ismerkednek minel kevesebb tabuval

sziasztok most 7vegen raero pár van e itt ahol a feleseget megdughatnám a ferje elott? hely kellene utazni tidok!
Péntek estére keresek párt vagy nőt hetero alapon
Engem nem az érdekel,hogyan tudsz nokedlit szaggatni
Engem nem az érdekel,hogyan tudsz nokedlit szaggatni
Holnap kora reggel aktív srác Újbuda központ környéken???
43éves vagyok. Hely van.
Privátba írj!
43éves vagyok. Hely van.
Privátba írj!
Ma 10 utanra keresek partnert, sokmindenre nyitottan

Megismerkednék olyan úrral aki orálmániás,de barátnője,felesége,nem szereti kényeztetni ilyen formában vagy rosszul,kelletlenül csinálja.Ha szeretnéd hogy úgy és ahogyan Te szeretnéd hogy csinálják akkor írj nekem!Igényes ápolt kellemesen sportos srác vagyok.Viszonzást nem várok.Hellyel erendelkezem Pestmegyében,de akár hozzád is elmegyek szívesen
Sziasztok! Holnap BP- járok. Kora délután egy kv hölggyel, esetleg párral későbbi folytatásra?
18. ker környéke?

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma du.!Monortól Pest felé!18.-19.kerület!
Sexpartnereim keresném ma du.!Monortól Pest felé!18.-19.kerület!
Hajnali orakra, illetve napkozbeni talalkakra keresek Holgyet akit vonz egy ferfi analis izgatasa. Ujjazas tagitas, esetleg strapon erdekelne . Irj batran! Szep napot!
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok!
Párokkal ismerkednénk ahol a nőitag bi!!
Párokkal ismerkednénk ahol a nőitag bi!!
Budapesten, vagy a környéken párokat keresek. Fogadni tudok a 13-ik kerületben)
Szigetszentmiklóson a délelőtti órákban kalandoznèk