Sziasztok. Házaspárt keresek ,telhetetlen nagy puncis hölgytaggal.
Sziasztok most a nyugatinál 3 bi pasi keres partnereket hely van mostani talira szexre
sziasztok most 7vegen raero pár van e itt ahol a feleseget megdughatnám a ferje elott? hely kellene utazni tidok!
Budapesten, vagy a környéken párokat keresek. Fogadni tudok a 13-ik kerületben)
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma este keresek aktív partnert főleg orál kalandhoz Budapestről. Hely szükséges.
Én 27 éves, normál testalkatú srác vagyok.
Én 27 éves, normál testalkatú srác vagyok.
Sziasztok,
Diszkrét sportos bi uni srác vagyok,ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Diszkrét sportos bi uni srác vagyok,ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Sziasztok!
Feleségemmel június 2-án utazunk Békésszentandrásra, 5-ig.. Ez idő alatt nagy intimmel pasit keresünk harmadiknak a feleségem örömére
Feleségemmel június 2-án utazunk Békésszentandrásra, 5-ig.. Ez idő alatt nagy intimmel pasit keresünk harmadiknak a feleségem örömére
Sziasztok!
Sziasztok,
Sportos, igényes és természetesen diszkrét férfi vagyok és jelenleg a nyelvem egy finom punci érintésére, orgazmusig tartó nyalására vágyik, borotvált farkam pedig megtelve a vágytól és spermától egy élvezni vágyó puncival rendelkező szexi hölgyre. Helyem van Tökölön, akár már ma este és párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak. Ha szeretnél/szeretnétek találkozni velem, írjatok rám privátban.
Sportos, igényes és természetesen diszkrét férfi vagyok és jelenleg a nyelvem egy finom punci érintésére, orgazmusig tartó nyalására vágyik, borotvált farkam pedig megtelve a vágytól és spermától egy élvezni vágyó puncival rendelkező szexi hölgyre. Helyem van Tökölön, akár már ma este és párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak. Ha szeretnél/szeretnétek találkozni velem, írjatok rám privátban.
25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok
Mi biztos hogy nagyot szexelünk két-három nagyot. Nő csatlakozhat. Írj privátban! ☺️
(Ez egy válasz idekuld32 üzenetére (2023. 05. 19. péntek 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
ha lehet veletek, akkor bárhol...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 19. péntek 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 19. péntek 15:59
Törölt felhasználó (4703715)

Este ki hol fog sexelni
Este ki hol fog sexelni
Sok pár szereti ezt. Mi szerelemből szeretkezünk szenvedélyesen. Egy nő pénzert nekünk kevés. Nem ad hozzá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 19. péntek 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 19. péntek 13:47
Törölt felhasználó (4706271)

Én adjam a "nőmet",de csak nézhetem?!Erre ott van a rosszlányok,a lehetőségek tárháza végtelen!Nevetséges!
Vagyunk annyira igenyesek, szépek, sportosak, hogy ne kelljen nekünk megfizetni k.vát. nem a pénz a lényeg, hanem olyat akarunk, aki nem hivatásos. Mi szerelemből szeretkezünk egymassal. Nekünk kevés ha valaki pénzért száll be. Remelem megerted.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 19. péntek 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 19. péntek 13:47
Törölt felhasználó (4706271)

Én adjam a "nőmet",de csak nézhetem?!Erre ott van a rosszlányok,a lehetőségek tárháza végtelen!Nevetséges!
Sziasztok.
Most délután Érden keresek partnert kölcsönös orálra.
Most délután Érden keresek partnert kölcsönös orálra.
Sziasztok! Szombat este igényes, budapesti párhoz csatlakoznék. Én 40-178-85 ápolt és igényes, nagyméretű férfi vagyok…
(Ez egy válasz zsoleszovics üzenetére (2023. 05. 19. péntek 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 19. péntek 12:37

Budapesten vagyunk és pár is erdekel minket, ahol csak a nő beszáll hozzánk. Masik férfi nézheti
Szombaton csajommal mennénk, ahol van extrém perverzre lehetőség!