Dugni vágyó férfias pasi talizna ma, belevaló női fehernemus igényes, jól baszható crossal? Hely megoldott, 6.ker pussz
Megismerkednék olyan úrral aki orálmániás,de barátnője,felesége,nem szereti kényeztetni ilyen formában vagy rosszul,kelletlenül csinálja.Ha szeretnéd hogy úgy és ahogyan Te szeretnéd hogy csinálják akkor írj nekem!Igényes ápolt kellemesen sportos srác vagyok.Viszonzást nem várok.Hellyel erendelkezem Pestmegyében,de akár hozzád is elmegyek szívesen
Hali, most esetleg valaki? Diszkrèt helyem van. Pasival passzív vagyok, pàroknàl uni. Nyalni szeretnèk orgazmusig ès szopni spriccelèsig.
Dányból szokott lenni itt valaki??
Privátba írj!!
Privátba írj!!
Hetkoznap hajnali talikra keresek Holgyeket, parokat. A sima szextol, az extrem dolgokig (dildok, strapon, tagitas) minden erdekel. Parok biszex dolgokra is nyitott vagyok. Tapasztalatom van. Irj/irjatok batran!
Vagy próbálják meg azt csinálni amit szeretnének, akkor amikor szeretnék, azzal akivel szeretnék, ha mar itt vannak.
(Ez egy válasz Sikoly2023 üzenetére (2023. 05. 20. szombat 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 20. szombat 19:33

Nektek is de próbáljatok meg nyitni ha már itt vagytok és találkozni is
Sziasztok !
Valóban 23cm es cerkámra keresek Budapesten hölgyet , ill. heteró párt !
Valóban 23cm es cerkámra keresek Budapesten hölgyet , ill. heteró párt !
Ha esetleg valakinek matematika tanulásban lenne szüksége segítségre ... hölgyek, párok ... priviben érdeklődj smile
Szép jó reggelt.
Ma délelött is rá érek.
Adatlapom szerint is ismerkedek.
Ha valakinek fel keltettem érdeklődését vagy kérdése merült fel
kérdezzen nyugodtan levélbe, nem harapok
További szép napot mindenkinek.
Üdv. Albert
Ma délelött is rá érek.
Adatlapom szerint is ismerkedek.
Ha valakinek fel keltettem érdeklődését vagy kérdése merült fel
kérdezzen nyugodtan levélbe, nem harapok

További szép napot mindenkinek.
Üdv. Albert
sziasztok
biszex fiú-lány ár vagyunk,ismerkednénk hasonló bi párral
nálunk a pasi leginkább aktív,vagyis olyan párt keresünk ahol mindkét fél szeret szopni ás dughatóak smile
helyünk van,utazni tudunk
várjuk a leveleiteket,csók
biszex fiú-lány ár vagyunk,ismerkednénk hasonló bi párral
nálunk a pasi leginkább aktív,vagyis olyan párt keresünk ahol mindkét fél szeret szopni ás dughatóak smile
helyünk van,utazni tudunk
várjuk a leveleiteket,csók
Sziasztok! Van még valaki?
Most éjszaka baszni szerető pasi? Belvárosban vagyok hellyel..
Sziasztok,
Ma este Szentendrèn?hely van,sportos bi uni srác vagyok
Ma este Szentendrèn?hely van,sportos bi uni srác vagyok
Sziasztok, kellemes estét. Szívesen találkoznék párral, hölggyel. Akinek lenne kedve írhatna ,hogy tovább léphessünk.
Sziasztok! Ismerkednék Budapest közelében hölgyekkel, párokkal, kizárólag hetero alapon.
sziasztok! Engem érdekelnétek. Tudnátok részleteket írni priviben?
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Nektek is de próbáljatok meg nyitni ha már itt vagytok és találkozni is
Sziasztok. Olyan komolyan találkozni is akaró Bi Párral ismerkednék ahol alap a kölcsönös orális kényeztetés a pár mindkét tagjával!!
Sziasztok sportos 40 es pasi extra mérettel ismerkedne ,fiatalabb sportos hölgyet keresek 2 ker ill hűvösvölgy környéke búvóhely van