Sijasztok lanyit keresunk a nö oromere harmoshoz en csak nezokent venek reszt 28 eves a lanyi szep szoke lanyi 160 cm magas
Dunavarsány dunaparti nyaralómban helyet biztosítanék kalandokhoz ill. huncutkodnék hétközben leginkább párokkal

Ma éjszaka elhanyagolt hölgy??
Privit írj!
Privit írj!
Sziasztok.
Hetvegen-szombat este-bp-i sw-be mennenk.Szivesen veszunk tarsasagot ferfi szemelyeben az adatlapunkon feltuntetettek alapjan.Biszex erdeklodes es kolcsonos szimpatia eseten privat talalkozoban is benne vagyunk.Valasz csak a szamunkra megfelelo jelentkezoknek.Koszonjuk ennek megerteset.
Hetvegen-szombat este-bp-i sw-be mennenk.Szivesen veszunk tarsasagot ferfi szemelyeben az adatlapunkon feltuntetettek alapjan.Biszex erdeklodes es kolcsonos szimpatia eseten privat talalkozoban is benne vagyunk.Valasz csak a szamunkra megfelelo jelentkezoknek.Koszonjuk ennek megerteset.
Szopnék Komárom megyében. Akár viszonzás nélkül, kíváncsi heterot is.
Sziasztok vannak-e itt olyan pasik akinek a feleseget hasznalhatnam s ez a dolog izgatná is? Hely kellene utazni tudok!
Sehol egy tátongó ür, amit ki kellene tölteni?
sziasztok.
Nagy cicis holgytagu part keresek.
28 eves srac vagyok, nagy intimmel.
Budapest, Pest, Komarom megye elony.
Varom erettebb parok megkereseset , csakis hetero alapon.
Nagy cicis holgytagu part keresek.
28 eves srac vagyok, nagy intimmel.
Budapest, Pest, Komarom megye elony.
Varom erettebb parok megkereseset , csakis hetero alapon.
Sziasztok!
26 éves srácként korombeli lánnyal találkoznék Budapesten napközben
Helyem sajnos nincs.
26 éves srácként korombeli lánnyal találkoznék Budapesten napközben

Helyem sajnos nincs.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Holnap délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0 környékén szívesen kényeztetnék elhanyagolt lányt, hölgyet, asszonyt, de csatlakoznék párokhoz is szívesen a hölgy örömére, hely van!
Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!!
Szép napot mindenkinek!!
Holnap délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0 környékén szívesen kényeztetnék elhanyagolt lányt, hölgyet, asszonyt, de csatlakoznék párokhoz is szívesen a hölgy örömére, hely van!

Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!!
Szép napot mindenkinek!!

Sziasztok. Kedves nőt kényeztetnék. Adatlapomon minden infó!
Pesten keresek hölgyet,párt hétköznap esti talihoz.Helyem van.
Párrsl ismerkednék, ahol mond a két fél kivánja a fadzt
Napközbeni szabadidöben szívesen meglátogatlak titeket ha megvan a kölcsönős szimpátia
Napközbeni szabadidöben szívesen meglátogatlak titeket ha megvan a kölcsönős szimpátia
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek,párok írjatok bátran.
Csinos hölgy vagy pár most egy kis kalandra? Érezzük jól egymást és szórakozzunk! Utazni tudok.
Sziasztok! Extrém intim mérethez keresek párokat, illetve szóló nőket! Magas, fiatal pasi vagyok, utazni tudok!
Sziasztok! Szerde vagy csütörtök estére hölgyet vagy párt keresnék. Hely megoldott...
Sziasztok! Bi Párral ismerkednék! Kérem csak Párok és csak olyan Párok akik komolyan gondolják! Köszönöm!
Csütörtök estére keresünk haverommal párt vagy nőt hetero alapon.
28evesek vagyunk, magyarok és kékszeműek.
Pest megyéből
28evesek vagyunk, magyarok és kékszeműek.
Pest megyéből