Ma estére vagy akár hosszú távú kapcsolatra keresek kellemes párt, normális és diszkrét vagyok Bp. 11. ker. Várom jelentkezéseteket
Sziasztok! Van még valaki?
Holnap este pest kornyeken pàr vagy buli?
Hàzibuli vagy swinger?
Hàzibuli vagy swinger?
Szívesen találkoznék párral MA ESTE belvárosba VAN HELYEM. 34 éves, sportos ,diszkrét,ápolt férfi vagyok, ha érdekellek írj és mutatok még képet és írók magamról részletesen. James
Szintén ötvenes barátommal közösen keresünk budapesti hölgyet vagy párt gyengéd, érzéki együttlétekre.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Szivesen találkoznék ma egy párral, helyem van budapesten belvárosba. 34éves sportos, diszkrét, ápolt férfi vagyok, több infó privátba.

Mi az az én 20 percem? Jó az 2 órának
Eddig nem volt panasz, sőőőt
Eddig nem volt panasz, sőőőt
Sziasztok!
Mindkét részről bi párt keresünk ma esti 4-es kalandhoz.
Igényes, sportos 40/42 pár vagyunk.
Borotváltság, ápoltság, hasonló testalkat, azonos érdeklődés esetén írjatok!
Kép nélküli, anonim keresőket, szórakozni vágyókat, sosem válaszolókat kihagynánk
Fontos, hogy mára keresünk, nem hétköznap napközben.
Esetleg szóló aktív biszex férfi is érdekes lehet, kizárólag 30-45 év között, kimondottan igényes, megfelelő IQ, és EQ esetén.
Mindkét részről bi párt keresünk ma esti 4-es kalandhoz.
Igényes, sportos 40/42 pár vagyunk.
Borotváltság, ápoltság, hasonló testalkat, azonos érdeklődés esetén írjatok!
Kép nélküli, anonim keresőket, szórakozni vágyókat, sosem válaszolókat kihagynánk
Fontos, hogy mára keresünk, nem hétköznap napközben.
Esetleg szóló aktív biszex férfi is érdekes lehet, kizárólag 30-45 év között, kimondottan igényes, megfelelő IQ, és EQ esetén.
Mi az az én 20 percem? Jó az 2 órának
Eddig nem volt panasz, sőőőt (Ez egy válasz Gödöllői pár üzenetére (2023. 05. 27. szombat 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 27. szombat 15:34
Eddig nem volt panasz, sőőőt (Ez egy válasz Gödöllői pár üzenetére (2023. 05. 27. szombat 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt ne felejtsd el odaírni,hogy a Te 20 perced valójában 2 perc

Azt ne felejtsd el odaírni,hogy a Te 20 perced valójában 2 perc
(Ez egy válasz zsoleszovics üzenetére (2023. 05. 27. szombat 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 27. szombat 11:54

Adatlapunk alapján keresünk ma estére ismerkedés, baratkozas, akár bulizás, ami jól esik nőt harmadiknak. Minden mást privatban. Illetve másik felületen beszeljünk meg. Férfit semmilyen felállasban nem keresümk
Ha párból nő csatlakozna, férfi tagjuk passzív, úgy lehet. Ha csak csak egyikünkkel lennél, az is lehet
Ha párból nő csatlakozna, férfi tagjuk passzív, úgy lehet. Ha csak csak egyikünkkel lennél, az is lehet
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
Sziasztok!
Ma estére keresek Lány társaságot Budapesten. Helyem van csak merj találkozni. Privizz
Ma estére keresek Lány társaságot Budapesten. Helyem van csak merj találkozni. Privizz
Sziasztok! Estig szívesen fogadnék vagy látogatnék meg egy kellemes párt, hölgyet! Sportos ápolt igényes srác vagyok

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Adatlapunk alapján keresünk ma estére ismerkedés, baratkozas, akár bulizás, ami jól esik nőt harmadiknak. Minden mást privatban. Illetve másik felületen beszeljünk meg. Férfit semmilyen felállasban nem keresümk
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok!
Jonne most valaki gloryhole szopatni??? Helyem van.