Hétvégére keresünk beszállót nőt,párt,férfit!
Max 45 eves korig, várjuk a jelentkezőket
Max 45 eves korig, várjuk a jelentkezőket

Ma este keresek hölgyet,párt pesten.Helyem van.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok párt - nőt keresek Gyálon és környékén

Sziasztok.. 46 éves hatvani férfi vagyok.. párokhoz csatlakoznék, utazni tudok, heves-nógrád-pest -jász megye... Bi érdeklődés ok. Viber jó ha van..
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám ma Budapesten. Hölgyek, párok írjatok bátran.
Hali. Nőt/párt keresek közös örömök megélésére! Ápoltság&diszkréció 100%ban adott és elvárt! 21/F képek az adatlapomon privátban válaszolok minden egyéb kérdésre! Utazni tudok fogadni nem. (Esetleg autómban)
Nem valószinű, több száz privire válaszolljanak. Lehetetlen is!
(Ez egy válasz Molnargabo üzenetére (2023. 05. 29. hétfő 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Irtam nektek privit meg válaszra se mèltattál...
Mert ha igen, megállnák egy jó blowbangra.
(Ez egy válasz fish7109 üzenetére (2023. 05. 29. hétfő 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Éjjel egykor a reptérnél szoktak még lenni?
Sziasztok, hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten.
Parral ismerkednék ahol mind a ket fél szereti a faszt
Napközbeni szabadidőmben szívesen meglátogatlak tartósabb kapcsolat reményében
András
Napközbeni szabadidőmben szívesen meglátogatlak tartósabb kapcsolat reményében
András
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma
28eves 180magas 85kg. Kék szemű barna hajú srác vagyok
Párt vagy nőt keresek hetero alapon Pestmegyen belül.
Köszi előre is.
Privibe adok elérhetőséget
Párt vagy nőt keresek hetero alapon Pestmegyen belül.
Köszi előre is.
Privibe adok elérhetőséget
Sziasztok, unatkozó hölgyet keresek

Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Most keresek aktív srácot, akit szophatok Budapesten belül. Hely szükséges.
Én 28/passzív vagyok.
Én 28/passzív vagyok.
Nagy farokkal házaspárhoz csatlakoznék. N