50-es házaspár házibarátja lennék Bp+100km
Lánnyal, párral ismerkednék és ami alakul.. :P
Sziasztok! Hölggyel vagy Párral ismerkednék!
Ha homokosokat akarsz azok tuti vannak. Megállás nélkül kergetnek mindenkit kocsival…
(Ez egy válasz fish7109 üzenetére (2023. 05. 29. hétfő 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagytarcsán keresnék párt akikkel össze bujhatnék
21 kerbe mostanába nőt dugnék valakivel nagyon
Sziasztok!
Ma délután, este kalandot keresek Budapesten. Nők és párok érdekelnek.
Ma délután, este kalandot keresek Budapesten. Nők és párok érdekelnek.
Ma este keresnék hölgyet párt pesten.Helyem van.
Reptérnél szopok
Valaki?
Valaki?
Sziasztok. Többesben tapasztalt pasiként péntek napközben igényes párhoz csatlakoznék.
Sziasztok! Ma este, éjjel fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
Holnap és holnapután estére keresnék párt Göd és környékéről.
Hétvégére keresünk beszállót nőt,párt,férfit!
Max 45 eves korig, várjuk a jelentkezőket
Max 45 eves korig, várjuk a jelentkezőket

Ma este keresek hölgyet,párt pesten.Helyem van.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok párt - nőt keresek Gyálon és környékén

Sziasztok.. 46 éves hatvani férfi vagyok.. párokhoz csatlakoznék, utazni tudok, heves-nógrád-pest -jász megye... Bi érdeklődés ok. Viber jó ha van..
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám ma Budapesten. Hölgyek, párok írjatok bátran.
Hali. Nőt/párt keresek közös örömök megélésére! Ápoltság&diszkréció 100%ban adott és elvárt! 21/F képek az adatlapomon privátban válaszolok minden egyéb kérdésre! Utazni tudok fogadni nem. (Esetleg autómban)
Nem valószinű, több száz privire válaszolljanak. Lehetetlen is!
(Ez egy válasz Molnargabo üzenetére (2023. 05. 29. hétfő 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)