Sziasztok. Nagyon tele a farkam ! Valakinek nincs kedve segíteni rajtam!?
Bp! Kocsimban vagy nálad!

Magányos Hölgyekkel,esetenként párokkal szívesen ismerkedem!
Sziasztok. Budapest és környékén Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni, esetleg csak kukkolás is érdekel!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Mindkét részről bi párt keresünk szombat esti 4-es kalandhoz.
Igényes, sportos 40/42 pár vagyunk.
Borotváltság, ápoltság, hasonló testalkat, azonos érdeklődés esetén írjatok
Kép nélküli, anonim keresőket, szórakozni vágyókat, sosem válaszolókat kihagynánk
Fontos, hogy szombatra keresünk, nem hétköznap napközben, és nem majd jövő nyáron
Esetleg szóló aktív biszex férfi is érdekes lehet, kizárólag 30-45 év között, kimondottan igényes, megfelelő IQ, és EQ esetén.
Mindkét részről bi párt keresünk szombat esti 4-es kalandhoz.
Igényes, sportos 40/42 pár vagyunk.
Borotváltság, ápoltság, hasonló testalkat, azonos érdeklődés esetén írjatok
Kép nélküli, anonim keresőket, szórakozni vágyókat, sosem válaszolókat kihagynánk
Fontos, hogy szombatra keresünk, nem hétköznap napközben, és nem majd jövő nyáron
Esetleg szóló aktív biszex férfi is érdekes lehet, kizárólag 30-45 év között, kimondottan igényes, megfelelő IQ, és EQ esetén.
Dugsz, vagy dugnál..!? Nem mindegy
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 08. csütörtök 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 08. csütörtök 09:59
Törölt felhasználó (4705725)

Dél fele meg jo
Dél fele meg jo
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 08. csütörtök 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 08. csütörtök 06:30
Törölt felhasználó (4705725)

Délelőtt pestre megyek nőz dugok a szabadba
Sziasztok! Szombat délelőttre keresnék lányt, hölgyet, anyukát együttlétre Bp. III. kerültben, vagy annak környékén (Pomáz, Budakalász, Szentendre, stb.) Támogáts is rendben van, hely szükséges, vagy autó van.
Aki shopatna vagy dugna Bp.az írjon hely van
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Két 40 éves pasi átlagos testalkattal párokhoz csatlakozna a hölgy örömére. Oszd meg velünk a feleséged és az élvezetet. Irj privit
Budapest-Szentendre környékén keresek fiatal lányt, vagy párt játszadozásra. (Nem ki nevet a végére gondoltam ) helyem van .
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Délelőtt pestre megyek nőz dugok a szabadba
Délelőtt Hölgy aki minőségi kényeztetésre vágyik?
Hatvan és környéke?
Hatvan és környéke?
Fiatal kedves helyes fiu vagyok parokat keresek 40-60eveseket. Nagy bimboudvar elony

Sziasztok M4 autópályán haladok Pest irányába esetleg pár vagy lány, hölgy?
Feleségemnek keresnék masszőrt. Nem olyat aki szeret masszírozni, hanem képzettet. Komárom megye, Tata. Többit privátban! Merj fotót küldeni, vakrandi nincs!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké!
Budapest-Szentendre környékén keresek fiatal lányt, vagy párt játszadozásra. (Nem ki nevet a végére gondoltam ) helyem van .