Szerény kis kéjbarlangomba fogadnék hölgy szexpartnert vagy párt a holnapi nap folyamán! Profilom csekkoljátok!

Sziasztok!
Budapesti hellyel rendelkező férfiként keresek nőt vagy párt. Igényesen hetero alapon. Élvezzük és érezzük egymást!
Ha felkeltettem az érdeklődésetek írjatok pm.
Üdv Z
Budapesti hellyel rendelkező férfiként keresek nőt vagy párt. Igényesen hetero alapon. Élvezzük és érezzük egymást!
Ha felkeltettem az érdeklődésetek írjatok pm.
Üdv Z
Sziasztok!
Jövő hét hétfő estére keresek hölgy szexpartnert egyéjszakás együttlétre. Utazni fogok, egy éjszakát Budapesten tartózkodom, szeretném élvezetesen eltölteni. Hely megoldott szállodában.
Belső leveleket várok.
Jövő hét hétfő estére keresek hölgy szexpartnert egyéjszakás együttlétre. Utazni fogok, egy éjszakát Budapesten tartózkodom, szeretném élvezetesen eltölteni. Hely megoldott szállodában.
Belső leveleket várok.
Pesten vastagabb farkú pasi/fiú? 17/6 körül valaki? 13 ker? cumkontroll?
Szopnék ma autóban! Tata, Komárom megye! Akár kíváncsi heteronak is.
sziasztok feleseget hasznalnek a férje elott(cuckold) ! Vannak-e itt erre izgulo pasik esetleg?
Sziasztok!Gyöngyös és környékén ismerkednék.39 éves hetero férfi /178 cm,80 kg,borotvált fej,szakáll/ Írj privátba!

Ma este hölgy,pár pesten?Helyem van.
Hölgy,pár ma este 11 kerület?
Mai nap folyamán utazom Pestre pècsről lenne kedve valakinek találkozni?(pár lány hölgy)
Sziasztok!
Belső leveleket várok.
Belső leveleket várok.
Sziasztok. Ma egész nap ráérek,helyem van,de autós kaland is ok.Hölgyeim,egy kis kényeztetés adatlapom alapján?.
Szép napot mindenkinek!
Kedd-től Péntek-ig minden nap délelőtti kikapcsolódásra keresek Hölgyet vagy Párt!
Bővebb infó az adatlapomon!
Szándékotokat jelezzétek bátran!
További szép napot!
Kedd-től Péntek-ig minden nap délelőtti kikapcsolódásra keresek Hölgyet vagy Párt!
Bővebb infó az adatlapomon!
Szándékotokat jelezzétek bátran!
További szép napot!
Délelőtti órákban Szigetszentmiklóson kalandoznèk.
Csinos hölgyet vagy ilyen tagú párt keresek kellemes időtöltésre.
100km körzeten belül tudok utazni. Masszázs is lehet.
100km körzeten belül tudok utazni. Masszázs is lehet.
37 éves,sportos,odaadó,kitartó pasi vagyok!
Szívesen tölteném a Kedd estémet Högy vagy Pár társaságában!
Vagy akár a délelőtti óraimat is ha neked akkor jó!
Ha felkeltettem érdeklődésed jelezd kérlek!
Szívesen tölteném a Kedd estémet Högy vagy Pár társaságában!
Vagy akár a délelőtti óraimat is ha neked akkor jó!
Ha felkeltettem érdeklődésed jelezd kérlek!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok. Ma délelőtt csatlakoznék.pàr lány? Helyem nincs de utazni tudok.
Üdv T
Üdv T
Pestmegyei párra ismerkednék, baráti szexkapcsolatra!