Sziasztok,
Ma vagy holnap este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn, diszkréció biztonság adott és elvárt
Ma vagy holnap este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn, diszkréció biztonság adott és elvárt
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 16. péntek 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 16. péntek 14:54
Törölt felhasználó (4655424)

Sziasztok.
Keresek párt az érettebb korosztályból, teltebb holgytagu parhoz szivesen csatlakozom.
Komarom megye, Budapest es vonzaskorzet.
Szoval nagycicis anyukak ne habozzatok.
Keresek párt az érettebb korosztályból, teltebb holgytagu parhoz szivesen csatlakozom.
Sziasztok.
Szép napot. Ma szívesen csatlakoznék kedves párhoz. Akár nálam de nálatok is ok. Sok jó izgalmas kellemes dolgokba lennék partner
Sziasztok. Párral szeretnék ismerkedni! Csak kukkolás is érdekel!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Szia!
Mi egy együtt élő középkorú pár vagyunk. Szeretnénk megismerni egy szimpatikus hölgyet átlagos testalkattal. Csak olyan jelentkezését várjuk aki elfogadja a mi téged nem kényeztetünk. Tudjuk ez furcsa helyzet de ez szabályt hoztuk. Utazni 50-100 km körzetbe közös szimpátia és telefonos egyeztetés esetén megtesszük! Köszönjük , hogy végig olvastad.
Mi egy együtt élő középkorú pár vagyunk. Szeretnénk megismerni egy szimpatikus hölgyet átlagos testalkattal. Csak olyan jelentkezését várjuk aki elfogadja a mi téged nem kényeztetünk. Tudjuk ez furcsa helyzet de ez szabályt hoztuk. Utazni 50-100 km körzetbe közös szimpátia és telefonos egyeztetés esetén megtesszük! Köszönjük , hogy végig olvastad.
Sziasztok feleseget hasznalnek a férje elott (cuckold) Vannak-e erre nyitott párok esetleg? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Június vegen Pest megyében töltünk pár napot
Adatlapunk szerint ismerkednenk, kalandoznank.
Adatlapunk szerint ismerkednenk, kalandoznank.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
ziasztok.Péntek és Szombat estére párt keresek autós kalandra,cuckold,hármas a Tisza tónál Sarudon.Magas sportos,pasi 20 as intimmel.
Budaörs ikea vki!?

Dabason keresem hölgy vagy pár társaságát fogadni tudok.
Szombatesti 4-esünket bővítenénk Bp.-n!
Sziasztok, független pasiként keresem rendszeres szexpartnerem. Helyem van és párral is szívesen ismerkedem. Semmi jónak nem vagyok elrontója.
Magas pasi 19/6 farokkal ismerkedne nővel párral
képek adatlapon

Sziasztok. Hetero életben élek, viszont izgatja a fantáziámat enyhe Bi dolgok kipróbálása.Örülnék egy ugyan ilyen gondolatokkal bíró párnak.Diszkréció maximális részemről,illetve fordítva is elvárom.Ha esetleg valakinek érdekes lehetek privátban írjon.
Köszönöm
Köszönöm
sziasztok.
Párt kereresek 28 éves úrként, hölgy örömére. Budapest és vonzáskörzet, valamint Komárom- Esztergom megye.
Normál alkattal rendelkezem, szívesen randiznék érettebb korosztállyal is. Diszkréció adott. Többit privátban.
Teltebb alkat, nagy cici előny.
Akár privát házibuliba is csatlakoznék. .
Párt kereresek 28 éves úrként, hölgy örömére. Budapest és vonzáskörzet, valamint Komárom- Esztergom megye.
Normál alkattal rendelkezem, szívesen randiznék érettebb korosztállyal is. Diszkréció adott. Többit privátban.
Teltebb alkat, nagy cici előny.
Akár privát házibuliba is csatlakoznék. .