Szép estét. Csajszi aki összemaszatolná az arcomat nunusával?
Pesten vastagabb farkú pasi/fiú? 17/6 körül valaki? 13 ker? haverkodás?
Most Pesten egy jó sex valaki?
Szia hellyel rendelkező fiút keresünk holnap az az vasárnap délutánra a hölgy örömére.
Sziasztok! Szexre és huncutkodásra éhes HETERO párt vagy nőt keresek ma estére Budapesten.
Nálam vagy Nálatok/Nálad.
32 éves, 180 centi magas és 77 kilós HETERO srác vagyok.
Írjatok, ha érdeklődtök. Részletek priviben.
Üdv,
Dávid
Nálam vagy Nálatok/Nálad.
32 éves, 180 centi magas és 77 kilós HETERO srác vagyok.
Írjatok, ha érdeklődtök. Részletek priviben.
Üdv,
Dávid
Idösebb házaspárt keresek hosszútávúkapcsolatra.
Sziasztok,ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok
Helyem van Szentendrèn,sportos bi uni srác vagyok
Sziasztok párokat,hölgyeket keresek Budapesten.
Helyel rendelkezem a dohány utcában
30èves 178cm 80kg igènyes pasi vagyok.
Helyel rendelkezem a dohány utcában
30èves 178cm 80kg igènyes pasi vagyok.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
Ma ejjelre Bpn tarsasagot keresek par, holgy megkereseset varom.

Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Délelőtt aktív/bi srácot szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Én 27 éves, vékony srác vagyok.
Én 27 éves, vékony srác vagyok.
Asszonyok lányok párok ?Sportos igényes kan keres privi
Két hetero pasi, a VI.(Opera környéke) vagy XIV.(Zuglóban a az Egressy út környékén) kerületben hellyel keresi partnereit…
Képek, telefonálás nem akadály. Kalandra fel…

sziasztok mára keresnénk párt
Sziasztok! Ma este keresnék egy érett, igényes, budapesti párt. Én 40-180-85 igényes, nagyméretű srác vagyok.
Szívesen találkoznék párral MA ESTE belvárosba VAN HELYEM. 34 éves, sportos ,diszkrét,ápolt férfi vagyok, ha érdekellek írj és mutatok még képet és írók magamról részletesen. James
Sziasztok
Lány párosunknak biszex lányt keresünk ahol a két lány van együtt én csak néző lennék
helyünk van de megbeszélés szerint bárhol lehetünk.
Lány párosunknak 37 éves képet emailben, Viberen, WhatsAppon tudunk küldeni a képek alapján , ha a szimpátia nincs meg bármelyik részről akkor sincs semmi gond szépen tisztelettel elköszönünk egymástól és nincs harag
))

Lány párosunknak biszex lányt keresünk ahol a két lány van együtt én csak néző lennék

Lány párosunknak 37 éves képet emailben, Viberen, WhatsAppon tudunk küldeni a képek alapján , ha a szimpátia nincs meg bármelyik részről akkor sincs semmi gond szépen tisztelettel elköszönünk egymástól és nincs harag