Sziasztok! Hètvègère keresek hölgyet illetve párt kellemes időtöltèsre. Ha ráèrtek hètvègèn szívesen taliznèk ès meghívnálak magamhoz egy italra ès ami alakul. 42 èves pasi vagyok.
Adjunk kölcsön?
(Ez egy válasz Bi35bp üzenetére (2023. 06. 22. csütörtök 03:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Valakinek nincs kedve segíteni rajtam ? Dunaplazanal vagyok…
Sziasztok! Pénteken napközben (akár már a reggeli óráktól), hosszú kihagyás után, ismét átélném a hármas adta élvezetet. Ehhez keresek párt. Utazni tudok.
Sziasztok! Párodat megdugnám neked,vagy veled ,-))
Szexhaverom keresem, akivel alkalom adtán, kivernénk, esetleg orál is bele fér, kölcsönösen! /lényeg a kölcsönösen!!/
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
2 kövérkés barátnő keres 55 év feletti partnert, jó ha nagy bunkó farkad van és jó nagy logós zacsival, dél Pestmegye vagyunk.

Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Sziasztok most 7végén ra erö nyitott pár van-e itt ahol használhatnam a feleseget a ferje elott? Hely kellene utazni tudok!
Pesten keresek ma estére párt.Bi is ok.Helyem van.
Sziasztok, belevaló nőt keresek, hely megoldható.
Sziasztok! Szívesen lennék magányos hölgyek, párok házibarátja Budapesten. Szingli srác vagyok, hellyel rendelkezem.
Sziasztok! Igényes, ápolt, nagy méretű férfiként házibarátja lennék egy érettebb budapesti párnak…
Jó napot.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Adatlapom nyilvános el lehet olvasni
A képeimen videoimon én szerepelek.
Ha lenne rám igény, kérem jelezzék.
Köszönöm.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Adatlapom nyilvános el lehet olvasni

A képeimen videoimon én szerepelek.
Ha lenne rám igény, kérem jelezzék.
Köszönöm.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok.Hétvégén Szombat,Vasárnap,nudizást,swingerezést kedvelő Nőket,párokat fogadok telkemen a Tisza tónál Sarudon.Kukolók és kellemetlen személyektől mentesen lehet lazúlni erre a célra kialakított helyen.Napozó ágyak,medence,hideg italok.Grill,bográcsozás,zene,sex.
50es,60as házaspár nagy farkú csődöre lennék.
Holnap nap közben hölgy, pár egy kis huncutkodásra?
Piliscsaba, és környéke?
Piliscsaba, és környéke?
Cegléd környékén találkozna valaki, egy helyes, jó méretű, tapasztalt férfival? Hölgyet, vagy párt keresek!
Hali. Nőt/párt keresek közös örömök megélésére! Ápoltság&diszkréció 100%ban adott és elvárt! 21/F képek az adatlapomon privátban válaszolok minden egyéb kérdésre! Utazni tudok fogadni nem. (Esetleg autómban)