Keresek egy Hölgyet! Aki szintén nem kapja meg otthon azt a testiséget, amit szeretne, akkor ismerkedjünk.
Én is pont ezzel szenvedek..... Hát elégítsük ki egymás és saját vágyait. Éljük meg együtt!
Keress privátban
3. kerületben vagyok elérhető
Én is pont ezzel szenvedek..... Hát elégítsük ki egymás és saját vágyait. Éljük meg együtt!
Keress privátban

Sziasztok. Egész hétvégén keresek szopni való farkat. Főként fiatalfiúkat, esetleg nagy farok sok gecivel rendelkező férfiakat. Hely megoldható.
Ma ejszakara keresnek partnert,sokmindenre nyitott vagyok

Szex vagy szopi ma este Bp. 11.kerben?
Hölgyek vagy párok jelentkezését várom
Hölgyek vagy párok jelentkezését várom
nagy farokkal házibarát lennék
Ma este csajszi? Autos kaland?
Szigethalom-Dunavarsány környékén keresek kalandot, a szabadban is
Sziasztok!
Jövő hét szombat (2023.07.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét szombat (2023.07.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Pesten keresek hölgyet,párt ma estére.Fogadni tudok.
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Ismerkednének adatlap szerint!
Szép napot... Pesti kaland ma napközben!?
Vastag farkú 40es tapasztalt férfi ismerkedne nővel párral
Adatlapomon minden infót megtalálsz képekkel!

Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Végre valami bevállalós csajok
(Ez egy válasz Gizu1958 üzenetére (2023. 06. 21. szerda 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 21. szerda 19:07

2 kövérkés barátnő keres 55 év feletti partnert, jó ha nagy bunkó farkad van és jó nagy logós zacsival, dél Pestmegye vagyunk.

Sziasztok! Hètvègère keresek hölgyet illetve párt kellemes időtöltèsre. Ha ráèrtek hètvègèn szívesen taliznèk ès meghívnálak magamhoz egy italra ès ami alakul. 42 èves pasi vagyok.
Adjunk kölcsön?
(Ez egy válasz Bi35bp üzenetére (2023. 06. 22. csütörtök 03:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Valakinek nincs kedve segíteni rajtam ? Dunaplazanal vagyok…
Sziasztok! Pénteken napközben (akár már a reggeli óráktól), hosszú kihagyás után, ismét átélném a hármas adta élvezetet. Ehhez keresek párt. Utazni tudok.