Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek,párok írjatok bátran.
Pesten keresek hölgyet,párt mai talira.Helyem van,de utazni is tudok.
Pesten délelőtt nőt dugok valamerre ,valaki csatlakozik kezdő vagyok harmast probalnek ki
Sziasztok, lányt keresek lányként
) Egy kis kíváncsiskodásra.

Budapesten harmasra keresek párt holnap estére, gyertek érezzük magunkat szuperül
Valaki ma éjjel kaland? Budapest és környéke?
Autó, szabadban, lakásban ha van helyed.
Privátot írj légyszíves.
Autó, szabadban, lakásban ha van helyed.
Privátot írj légyszíves.
Valaki Alsónémedi és környékéről???
Irjatok
Irjatok
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! 11kerben keresek kalandra hölgyet vagy párt .
Hali!
Tapiszeceon vagy annak kornyeken isnertek Viki nevu lanyt? 30as talan a vasuton dolgozik.
Tapiszeceon vagy annak kornyeken isnertek Viki nevu lanyt? 30as talan a vasuton dolgozik.
Holgyekkel parokkal ismerkednek
Sexpartnereim keresném ma de.!
18.,19.,20.ker.!
Hely kell!
18.,19.,20.ker.!
Hely kell!
Ma délelött kora d.u hölgyet keresnék,8.ker s környékén
Sziasztok Rákoskeresztúron van nő esetleg pár hopnapra?
Sziasztok!
Párosunk férfi tagja ma-holnap Pesten szívesen csatlakozna párhoz vagy hölgyhöz. Pest és környéke bárhol játszhat. Izgalmas ha esetleg nem csak egy ágyban tudjátok elképzelni a szexet. Akár napközben is, megbeszélés kérdése
Üdv, Lali
Párosunk férfi tagja ma-holnap Pesten szívesen csatlakozna párhoz vagy hölgyhöz. Pest és környéke bárhol játszhat. Izgalmas ha esetleg nem csak egy ágyban tudjátok elképzelni a szexet. Akár napközben is, megbeszélés kérdése
Üdv, Lali
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok! Értelmes, intelligensen kommunikálni képes pasi szívesen beszállna igényes kezdő vagy nem kezdő párokhoz. Írj privát üzenetet és azonnal válaszolok. Péter
Sziasztok.Szombaton délután telkemen a Tisza tónál ,nudizunk,napozunk,hűsölünk a medencében.Eddig egy hölgytaggal és egy párral.Még egy pár csatlakozását szívesen vennénk.
Sziasztok! Jön ma valaki Dreamlandbe?