Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
sziasztok ma este párokkal ismerkednék várjuk üzeneteket
Hűvös szobámban meg...sz...o..patnék most valakit Cegléden.
Diszkréten fogadnék vagy meglátogatnék ma kedves párt, hölgyet ...
Sziasztok
Hordozható masszázsággyal házhoz megyek.
Sport, svéd, lazító masszázs és ha többre vágyunk...
Privátban írj!
Hordozható masszázsággyal házhoz megyek.
Sport, svéd, lazító masszázs és ha többre vágyunk...
Privátban írj!
Sziasztok.3masra keresek párt.
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok.
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké!
Autós kaland is oké!
sziasztok párral négyeseznénk akár ma ha ugy alakul
Sziasztok! Ribanc feleséged megdugnám veled,vagy neked
Valaki egyéjszakás kaland Bp?

----- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok.Ma pár akinek volna még kedve csatlakozni hozzànk nudizás,napozás hűsölés a medencébe,zene,sex italozás.
Szép napot.Hölgyet kényeztetnék ma,ha valakinek van kedve ismerkedni akkor szívesen veszem a levelét
Bp.

Bp.
Sziasztok, a mai nap ismerkednék, kalandoznék Budapesten-igényesség ,ápoltság fontos
Szép Napot! Orál centrikus Bi Párral szeretnék ismerkedni!
Dabas fele vagyok reggel 7 fele van erre valaki aki nőt dugna velem ,harmast probalnek ki milyen
Most esetleg valakinek nincs kedve elélveztetni Dunaplazanal kocsiban? Olyan aki szereti ha sok jön!
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Sziasztok.
Ma éjjel 23 óra után Pest és környékén kaland valaki?
Privátot írj
Ma éjjel 23 óra után Pest és környékén kaland valaki?
Privátot írj