Cegléden keresek partnert bármi kellemes dologra.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Sziasztok, többesben némi tapasztalattal, (közösen is) szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné. 41 és 43 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk. Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket, képet természetesen tudunk küldeni, és viber is van
Sziasztok! Most délután fogadnék főleg hölgyet, de párt is csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted! Ha cseréltünk képet , és szimpatikusak vagyunk egymásnak bármi lehet.Köszi!
Sziasztok!
Ma napközben rá érő hölgyet fogadnék kölcsönös játszadozásra. wink
Helyem van.
Üdv
Z
Ma napközben rá érő hölgyet fogadnék kölcsönös játszadozásra. wink
Helyem van.
Üdv
Z
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszexualitás iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszexualitás iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok. Cegléd és környékén ma valaki?
Jó napot.
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot a környékemen.
Amenyiben szimpatikus az adatlapom, várom a levelet.
Részleteket levélben.
Köszönöm.
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot a környékemen.
Amenyiben szimpatikus az adatlapom, várom a levelet.
Részleteket levélben.
Köszönöm.
Holgyet keresek akinek akar parja jelenleteben raerlvezhetnek az arcara. No sex csak atmegyek leterdelsz elem es ramaszturbalok az arcodra. Valaki?
Sziasztok!
Szombaton szívesen találkoznánk ápolt, potens játszótársunkkal adatlapunk szerint. Viber,vagy telefonszám kell,különben komolytalan vagy számunkra.
Szombaton szívesen találkoznánk ápolt, potens játszótársunkkal adatlapunk szerint. Viber,vagy telefonszám kell,különben komolytalan vagy számunkra.
Sziasztok.Holnap párt keresek nudizás,napozás,sex.,cuckold.Napozó ágyak,medence,zene,telkemen a Tisza tónál Sarudon.
Sziasztok
Szombatra keresük párt vagy lányt hármas négyes felállásra.
Puszi pacsi
Szombatra keresük párt vagy lányt hármas négyes felállásra.
Puszi pacsi
Budapesten hajnali vagy napkozbeni szabadidovel rendelkezo Holgyet esetleg part keresek. Holgyeknel elkepesztoen vonz a torekeny alkat.A magas vekony es az alacsonyabb pici lanyokert oda vagyok! Ha magadra ismersz irj batran! Szep napot!
Hetero pasi csatlakozna BP-n

Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Ugyanaz a baba? Lehet, hogy a második!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 27. csütörtök 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 27. csütörtök 08:51
Törölt felhasználó (4663184)

1 éve 8 hónapos terhes

Cegléden keresek partnert bármi kellemes dologra.
Sexpartnerem keresném ma du.!
18.-19.ker.!
Hely kell!
18.-19.ker.!
Hely kell!
Párommal ma este lenézünk a SWINGERFORYOU swingerklubba és örülnénk neki, ha minél több helyes pasi csatlakozna hozzánk, aki tetszik a páromnak és összehozhatnánk egy izgató gangbanget. Párom egy nagyon szexi, szép nő. Nem levelezünk senkivel. Aki helyesnek gondolja magát, jöjjön el és a többit meglátjuk....
pesten keresek hölgyet,párt ma estére.Helyem van.