Jó napot.
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot a környékemen.
Amenyiben szimpatikus az adatlapom, várom a levelet.
Részleteket levélben.
Köszönöm.
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot a környékemen.
Amenyiben szimpatikus az adatlapom, várom a levelet.
Részleteket levélben.
Köszönöm.
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Dél-pest, és reptér környékén cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Sziasztok nőt vagy párt keresek Gyálon

Sziasztok
Lányhoz ès párhoz csatlakoznék Budapesten ès környékén .
Lányhoz ès párhoz csatlakoznék Budapesten ès környékén .
Sziasztok
Lányt ès párt keresünk közös kikapcsolódásra szexre ès minden földi jóra. Női bi párcsere elfogadott.
Lányt ès párt keresünk közös kikapcsolódásra szexre ès minden földi jóra. Női bi párcsere elfogadott.
Fiatal 20-as hetero srác 17-es mérettel keres maga mellé szexpartnert kortól függetlenül, Heves megye és vonzáskörzetében, ha felkeltettem a figyelmed, írj privában
Sziasztok!Van hölgy vagy pár akihez lehetne csatlakozni még ma este??Vagy esetleg csak néznelek Titeket!Ápolt igényes 39 éves férfi vagyok!!Valaki??
Most szopnék aktív/bi srácot Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Én 27 éves, vékony, passzív vagyok.
Én 27 éves, vékony, passzív vagyok.
Jó, de azért egy kis szex belefér, ugye?
Sziasztok, hölgyet keresek. Helyem van a 11. kerületben.
Sziasztok! Budapesten van esetleg valaki, aki megmasszírozna?

Ma éjjel pár vagy hölgy Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon?
Ma este szopnék diszkréten! Tata, Komárom megye! Akár kíváncsi heterot is!
Sziasztok, többesben némi tapasztalattal, (közösen is) szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné. 41 és 43 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk. Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket, képet természetesen tudunk küldeni, és viber is van
Pár esetleg aki meglatogatna ma minket del1en???
Kíváncsi jófej laza hetero srácot uratkeresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Ma este Budapesten és környéken párokat hallgatnék vagy kukkolnék szex közben, ha szeretnék be is szállok.
Kipróbálnám, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Fucklicking.
Kipróbálnám, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Fucklicking.
--- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap